“Helppo varainkeruu on täysin digitaalista!“ – Linaria 10 joukkuevoimisteluryhmä

10.5.2023

Digitaalinen ja helppo varainkeruu auttoi Kellon Työväen Urheilijat ry:n 10-12 -vuotiaiden joukkuevoimisteluryhmää Linaria 10:ä tavoitteessaan päästä SM-sarjaan.

Tavoitteen myötä treeni- ja kilpailumäärä on kasvanut, kuten myös muut harrastuskustannukset, joten varainhankinta oli ryhmälle tärkeää. Linaria 10:n joukkuelaiset yllättyivät TueTiimiä.fi:n kokeilemisen myötä siitä, miten helppoa varainhankinta voikaan olla.

 

Helppo varainkeruu aloitetaan muutamassa minuutissa

Monesti varainhankinta on vaativa prosessi, joka kaatuu kiireisten joukkuejohtajien ja vanhempien harteille. TueTiimiä.fi palvelun avulla Linaria 10:n varainhankinnasta ei kuitenkaan tullut kenellekään ylimääräistä kuormitusta.

Kampanjan vastuuhenkilönä toiminut Sanna Turpeinen pisti kampanjan pystyyn nopeasti ja helposti. Ilmainen rekisteröityminen onnistui verkossa muutamassa minuutissa.

“Kampanjassa parasta oli se, että asiakkaat tekevät tilauksensa itse. Aikaa ja vaivaa säästyi, kun ei tarvinnut itse keräillä tilauksia, varastoida ja toimittaa tuotteita tai kerätä rahoja. Kaikki hoitui TueTiimiä.fi:n puolesta”, kehuu Sanna.

 

Digitaalisuus auttaa nuoria ottamaan vastuuta varainhankinnasta

Sannan mielestä nuorten someosaamista kannattaa hyödyntää. Teknologian avulla nuoret voivat ottaa enemmän vastuuta varainhankinnasta ja säästää näin vanhempien ja joukkuejohtajien aikaa. Nuoret ovat muutenkin aikuisia taitavampia somekanavien käytössä. Kun he saavat tehdä varainhankinnasta itsensä näköistä, siitä tulee myös kivaa.

“Hyödynsimme kampanjan markkinoinnissa joukkuelaisten omia somekanavia. Jokaisella oli oma tyylinsä lähestyä potentiaalisia tukijoita”, kertoo Sanna.

 

TueTiimiä -varainhankinta nosti yhteishenkeä

Tytöistä oli hauskaa seurata reaaliajassa keräyssumman kertymistä. Tiimisivun laskuri inspiroi ja konkretisoi varainhankintaa sekä tiimin jäsenille että tukijoille.

Linaria 10:n tytöt innostuivat erityisesti tukijoiden jättämistä terveisistä. “Ajattelimme tehdä vieraskirjasta koosteen tytöille muistoksi. Tukijoiden tervehdykset tekivät joukkuehengelle ja yhteishengelle paljon.”

Sanna suosittelee TueTiimiä.fi:tä lämpimästi muillekin. Sana on kiirinyt ja sen vuoksi myös muissa joukkueissa aiotaan Linaria 10:n innostamana kokeilla TueTiimiä.fi:tä.

Tutuilla on myös lapsia erilaisissa seuratoiminnoissa ja lajeissa, ja sanoivat tämän näyttävän niin helpolta, että he haluavat kokeilla tätä myös omissa seuroissa ja joukkueissaan!

Tulemme käyttämään uudestaankin!