8 hyvää syytä hyödyntää verkkokauppaa varainhankinnassa

26.11.2020

Miksi varainhankinta kannattaa siirtää kokonaan nettiin? Tässä lueteltuna 8 hyvää perustelua, miksi varainhankinta TueTiimiä.fi -verkkokaupan avulla tulee olemaan uusi normaali:

1. Monipuolinen ja fiksu tuotevalikoima

Ei enää sokerin tai ulkomailta rahdattujen tusinatuotteiden pakkomyyntiä: TueTiimiä.fi -verkkokauppaan on koottu mukavan laaja valikoima vastuullisten, suomalaisten yritysten tuotteita, joita tukijanne ostavat mielellään.

2. Helppoa tukijoille

Verkkokauppaostaminen koetaan vaivattomimpana tapana ostaa. 72 % kaikista suomalaisista on tehnyt ostoksia verkossa, ja 25-45 -vuotiaiden ryhmässä peräti 90 % on tehnyt verkko-ostoksia viimeisen vuoden aikana. Miksi ette tarjoaisi tukijoillenne mahdollisuuden tukea teitä mahdollisimman kuluttajaystävällisellä tavalla!

3. Ei tilausten eikä rahojen kanssa sähläämistä

Kun tukijat tekevät ostokset itse verkkokaupassa, tiiminne säästyy rahojen laskemisen ja käsittelyn sekä “kuka tilasi mitä ja kuka maksoi mitä” kirjanpidon aiheuttamalta vaivalta.

4. Tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaille

Verkkokaupasta tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaille heidän itse valitsemallaan toimitustavalla, joko suoraan kotiin tai asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen. Ei enää tuotteiden jakelusta aiheutuvaa vaivaa!

5. Tietosuoja kunnossa

Uudistunut tietosuojalainsäädäntö asettaa perinteiset paperiset tilauslomakkeet epämääräiseen valoon. Kun varainhankinta tapahtuu luotettavan verkkokaupan kautta, tiimin ei tarvitse vaivata päätään hankalilla GDPR-säädöksillä.

6. Avoimuus ja läpinäkyvyys

Tukijanne haluavat luonnollisesti tietää, mihin varainhankinnalla kerätyt varat tullaan käyttämään ja että heidän tukensa todella menee perille. TueTiimiä.fi -sivulta löytyvä tiimisivunne on täydellinen tapa informoida tukijoitanne sekä innostaa heitä auttamaan teitä keräystavoitteenne saavuttamisessa. Tukijanne näkevät välittömästi ostosten teon jälkeen, että hänen tukensa on kirjautunut tiiminne kassaan. Näette myös koko ajan itse reaaliajassa, kuinka paljon varoja olette keränneet. Läpinäkyvyys on varainhankinnnan A ja O!

7. Nopea tuottojen tilitys

Kun varainhankintakampanjanne on tullut päätökseen, voitte tehdä tilityspyynnön keräämistänne varoista helposti suoraan oman tiimitilinne kautta. Saatte samalla kuitin, joka käy sellaisenaan kirjanpitoonne. Todella kätevää!

8. Turvallinen verkko-ostaminen tutuksi

Varainhankinta verkkokaupan avulla tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden opettaa lapsille ja nuorille turvallisen verkko-ostamisen perusteet. Tulevaisuuden kuluttajina lasten ja nuorten on tärkeää tunnistaa verkko-ostamisen vaaranpaikat ja kuinka suojautua huijauksilta internetin lukemattomilla kauppapaikoilla.

 

Aloittakaa tiiminne varainhankinta vaikka heti!