Yhdistysten, seurojen ja joukkueiden varainhankinta tuotiin 2020-luvulle

17.2.2021

Korona-tilanteen vuoksi perinteinen varainhankinta hakee uutta muotoa. Kun esimerkiksi myyjäiset, ottelut sekä muut tapahtumat ovat poissa laskuista, ystävien ja tuttavien tapaaminen on vaihtunut videopuheluiksi eikä perinteistä ovelta ovelle myymistä uskalleta enää harrastaa, on pelkästään luonnollista, että myös varainhankinta tulee siirtymään etänä toteutettavaksi.

Perinteiseen koululuokkien, urheilujoukkueiden ja yhdistysten tuotemyyntiin perustuvaan varainhankintaan liittyy myös monia haasteita. Tilausten kerääminen, rahojen käsittely ja tuotteiden toimittaminen on työlästä ja aikaa vievää. Erilaisia keksirasioita ja purnukoita notkuu eteisen nurkassa odottamassa, että niitä käydään kauppaamassa naapureille.  

Halusimme uudistaa vuosikymmeniä samanlaisena säilynyttä konseptia ja tuoda koululuokkien, seurojen ja yhdistysten varainhankinnan 2020-luvulle. Mielestämme nykypäivän varainhankinnan tulisi olla vaivatonta, läpinäkyvää, vastuullista sekä myös hauskaa, eikä vessapaperin tai ulkomailta rahdatun sokerin kaupittelu enää välttämättä istu suomalaisten sielunmaisemaan”, summaa TueTiimiä.fi -sivuston toinen perustaja ja toimitusjohtaja Eija Hynynen.

TueTiimiä.fi-verkkokauppa ja kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu Yhdistysavain tarjoavat yhteistyössä suomalaisille yhdistyksille ja urheiluseuroille ainutlaatuisen uuden, entistä helpomman tavan tehdä varainhankintaa. TueTiimiä.fi on alati laajeneva verkkokauppa, josta kuka tahansa voi tilata kotimaisten yritysten tuotteita ja tukea samalla myös haluamaansa yhdistystä, seuraa tai koululuokkaa. Tuotevalikoima koostuu kotimaisten vastuullisten yritysten tuotteista, joten jokainen ostos tukee samalla myös suomalaista työtä.

“Haluamme mahdollistaa järjestöille tapoja kehittää toimintaansa erilaisten sähköisten palveluiden avulla ja tämä on yksi mainio esimerkki sellaisesta palvelusta, joka oikeasti hyödyttää yhdistyksiä ja seuroja”, kertoo Yhdistysavain-palvelun takana toimivan Vitec Avoine Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä.

Mukaan lähteminen on seuroille, yhdistyksille ja koululuokille täysin maksutonta eikä sido mihinkään. Yhdistyksen, seuran tai koululuokan tulee ainoastaan rekisteröityä TueTiimiä.fi sivustolle ja tiedottaa tukijoitaan uudesta varainhankintakanavasta. Varojen kertymistä on hauska seurata reaaliajassa omalta tiimisivulta, jonne tukijat voivat myös jättää omat terveisensä.

Lisätietoja:

Tue Tiimiä fi Oy
Toimitusjohtaja Eija Hynynen
eija@tuetiimia.fi
Puh. 045 111 4647

Vitec Avoine Oy
Toimitusjohtaja Tuomo Heikkilä
Tuomo.heikkila@vitecsoftware.com
Puh. 040 739 3955

 

Tutustu lisää Yhdistysavaimeen TÄÄLLÄ.