Helsingin kristillinen koulu, 1. luokka: “Tavoite ylittyi!”

21.2.2021

Helsingin kristillisen koulun 1. luokkalaiset järjestivät TueTiimiä.fi varainhankinnan. Tämän kokemuksen perusteella he aikovat järjestää keväällä uuden kampanjan ja suosittelevat TueTiimiä.fi lämpimästi muillekin koululuokille.

Varainkeruun vaivattomuus yllätti

-”Isoin plussa oli ehdottomasti konseptin vaivattomuus siinä mielessä, ettei tarvinnut pyöritellä perinteisiä keräyslistoja, kerätä tukijoilta rahoja eikä toimittaa tuotteita tukijoille. Kaikki hoitui helposti verkkokaupan kautta, ainoaksi hommaksi jäi markkinoiminen. On hienoa, miten paljon tuotevalikoimassa on kotimaisia tuotteita. Mitään miinuksia ei tule mieleeni. Loistava konsepti kaikkinensa, varainhankinta tuotuna vihdoin 2020-luvulle!” summaa tiiminvetäjänä toiminut Riika Nick.

Myös tukijoilta saatu palaute oli positiivista: -”Tukijat kiittelivät laadukasta ja kivaa tuotevalikoimaa, selkeitä nettisivuja ja kuinka kaikki sujui tosi kätevästi. Tuotteet myös toimitettiin nopeasti.”

 

Helpompaa kuin keksi- ja tavaramyynti

Koululaiset olivat keränneet varoja aikaisemmin mm. keksimyynnillä. Nopea laskutoimitus osoitti, että päästäkseen samaan keräystuottoon kuin TueTiimiä.fi varainhankinnalla, jokaisen oppilaan olisi pitänyt myydä 11 purkkia keksejä ja vastata lisäksi tilausten keräämisestä, tuotteiden toimittamisesta sekä rahojen keräämisestä ja tilittämisestä. Varainhankinta TueTiimiä.fi verkkokaupalla koettiin aiempiin kokemuksiin verrattuna kaikin puolin vaivattomammaksi.

-”Verrattuna kampanjaamme käyttämään työmäärään, olemme hyvin tyytyväisiä tuottoihin!”

Millä tavalla varainkeruukampanjaa markkinoitiin?

-“Itse kannustin tukijoita tekemään ostoksia TueTiimiä.fi verkkokaupasta käyttäen eri kanaviani, kuten Facebook, Instagram ja Whatsapp-viestit. Isovanhemmat, kummit ja vanhempien sisarukset ja ystävät ovat usein innokkaimpia tukijoita. Varmasti osa muista vanhemmista panosti varainhankintaan enemmän ja osa vähemmän, mutta näinhän se tuntuu aina menevän.”, tiiminvetäjänä toiminut Riika pohtii.

 

Lämmin suositus TueTiimiä.fi varainhankintaan

Helsingin kristillisen koulun ekaluokkalaisten viesti muille TueTiimiä.fi -varainhankintaa harkitseville tiimeille on innostavan kannustava:

-”Ehdottomasti kannattaa kokeilla TueTiimiä.fi varainhankintaa. Kokeileminen ei maksa mitään ja suurella todennäköisyydellä yllätytte positiivisesti. Markkinoikaa kampanjaanne ilolla ja innolla mahdollisimman laajasti, niin onnistutte varmasti varainhankinnassa!”

KIINNOSTAAKO VARAINHANKINTA?
LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILI