NÄILLLÄ NÄYT PIMEÄLLÄ JOKA SUUNTAAN! Mukavat ja joustavat heijastinvaljaat, joiden pituutta ja vyötärön ympärysmittaa voi säätää helposti juuri oikean kokoiseksi.

Heijastinvaljaiden joustavien ominaisuuksien ansiosta valjaat sopivat monenlaisen vaatetuksen päälle, oli kyseessä sitten paksu untuvatakki tai ohut ulkoiluasu. Isolla säätövaralla varustettu heijastinliivi sopii monenlaiselle vartalonmallille, aikuisille ja lapsille (120cm ja ylöspäin)

      • Koot: yksi koko, sopii 120 cm-3XL kokoisille
      • Elastiset säädettävät valjaat
      • Leveys 4 cm, heijastimen leveys 1,5 cm
      • Muovinen solki
      • Yksittäispakattu läpinäkyvään muoviin
      • Tuotemerkki: Arison®

Etupuolen solki on helppo lukita paikalleen yhdellä napsautuksella. Avaaminen on sujuu näppärästi myös kylmillä sormilla.

Valjaiden riisuminen on helppoa: avaa vain solki tai vedä valjaat yksinkertaisesti pään yli. Näppärän kokonsa ansiosta heijastinvaljaat mahtuvat vaikka takin taskuun.

Voimakkaasti heijastava!

Väri

Vaaleanharmaa, Tummanvihreä, Turkoosi, Pinkki

Säädettävät heijastinvaljaat lapsille ja aikuisille

Original price was: 9,99€.Current price is: 6,99€.

Tuki tiimille: 2,45 €

Arison® heijastinvaljaiden joustavien ominaisuuksien ansiosta valjaat sopivat monenlaisen vaatetuksen päälle, oli kyseessä sitten paksu untuvatakki tai ohut ulkoiluasu. Isolla säätövaralla varustettu heijastinliivi sopii monenlaiselle vartalonmallille.  YKSI KOKO 120cm – 3XL

Valjaiden riisuminen on helppoa: avaa vain solki tai vedä valjaat yksinkertaisesti pään yli. Näppärän kokonsa ansiosta heijastinvaljaat mahtuvat vaikka takin taskuun.

Osta kerralla useampi! Ylimääräisiä heijastinvaljaita voi säilyttää esimerkiksi autossa, käsilaukussa, repussa, hoitolaukussa tai ulkoilutakintakin taskussa, niin sellainen on saatavilla aina tarpeen mukaan.

Tyhjennä

Saatat myös pitää...