JOULUKALENTERI 10. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä ❤ Sukkamestarit

YLLÄTYSLAHJA SUKKIEN TILAAJALLE!

 

>> TILAA IHANAN PEHMEÄT MERINOVILLASUKAT

 

Neljän merinovillasukkaparin ostajalle ILMAINEN YLLÄTYSLAHJA! 🎁

Lahja lisätään automaattisesti tilaukselle, kun tilauksella on vähintään 4 paria Sileä ja hengittävä merinovillasukkia. Voit valita kaikki samaa mallia tai yhdistellä eri kokoja ja värejä.

Lahjan arvo 3,5 € – 7,50 €. Lahja voi vaihdella eri tilauksilla.

“Maailman ihanimmat, hengittävät, joustavat ja hyvin istuvat ohuet merinovillasukat päivittäiseen käyttöön! Valitse suosikkisi kuudesta upeasta väristä. Joustava sukka on erittäin hyvin hengittävä ja kosteutta haihduttava. Sileässä sukassa on saumaton kärki koosta 35-38 alkaen isompaan. Valmistettu Suomessa, Ylöjärvellä. Kotimainen Avainlippu-tuote! 🇫🇮”Lue lisää…

 

OSALLISTU MYÖS PÄÄARVONTAAN!

Joulukalenterin pääpalkintona on ilmaiset ruokaostokset! Osallistu jättämällä sähköpostisi alle. Lisätietoa pääarvonnasta tämän sivun alalaidassa.


JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

Voita ilmaiset ruokaostokset perheellesi!Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle ilmaiset ruokaostokset. Palkinnon tarjoaa hävikkiä vähentävä Fiksuruoka.fi. Lahjakortin arvo 50€.

Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fiksuruoka.fi: Pyrimme toiminnallamme vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ruokaa sekä käyttötavaraa.

Verkkokauppamme valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita ostamme suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Me Fiksuruoalla olemme sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan tuoda ne mieluummin luontoa säästäen jokaisen ostettavaksi. Samalla pyrimme helpottamaan myös toimittajiemme arkea ostamalla heiltä poisto- tai loppueriä, jotka eivät ehkä muuten menisi kaupaksi.

Takaisin ylös