JOULUKALENTERI 12. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä.fi ❤ Organic Health

LUOMU JOULUTEE -LAHJAPAKKAUS LAHJAKSI
kaikkiin yli 100€ tilauksiin!

Kun ostoskorissasi on tuotteita vähintään 100€:lla, saat kauan päälle 9,90€ arvoisen Luomu Joulutee -lahjapakkauksen!

Tee joulusta vieläkin erityisempi jouluteen avulla! Tämä kaunis lahjapakkaus sisältää 16 luomulaatuista teepussia ja se sopii mainiosti joululahjaksi tai vaikkapa kiitokseksi opettajalle tai päiväkotiin.

“Joulutee-lahjapakkaus on täydellinen tapa tuoda joulun taikaa kupilliseen teetä. Tämä herkullinen ja juhlava tee on valmistettu huolella valituista ainesosista, jotka luovat täydellisen tasapainon maun ja aromin välillä.

Pakkaus sisältää 16 yksittäispakattua teepussia, jotka on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Voit nauttia tästä herkullisesta teestä yksin tai jakaa sen ystävien ja perheen kanssa joulun aikaan.” Lue lisää…

OSALLISTU PÄÄARVONTAAN!

Joulukalenterin pääpalkintona on ilmaiset ruokaostokset! Osallistu jättämällä sähköpostisi alle. Lisätietoa pääarvonnasta tämän sivun alalaidassa.


JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

Voita ilmaiset ruokaostokset perheellesi!Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle ilmaiset ruokaostokset. Palkinnon tarjoaa hävikkiä vähentävä Fiksuruoka.fi. Lahjakortin arvo 50€.

Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fiksuruoka.fi: Pyrimme toiminnallamme vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ruokaa sekä käyttötavaraa.

Verkkokauppamme valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita ostamme suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Me Fiksuruoalla olemme sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan tuoda ne mieluummin luontoa säästäen jokaisen ostettavaksi. Samalla pyrimme helpottamaan myös toimittajiemme arkea ostamalla heiltä poisto- tai loppueriä, jotka eivät ehkä muuten menisi kaupaksi.

Takaisin ylös