JOULUKALENTERI 6. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä Suomi

KAUNIS KOTIMAINEN HELSINKI-HEIJASTIN -29%!

TILAA HEIJASTIN TÄSTÄ >>

Itsenäisyyspäivän kunniaksi 29% alennuksella Valolat Helsinki-heijastin! Kotimainen Helsinki-pehmoheijastin on sekä suunniteltu että valmistettu alusta loppuun Suomessa.

Tue kotimaista työtä ja varmista, että näyt pimeässä kauniilla Helsinki-aiheisella heijastimella!

“Heijastimen on suunnitellut Marianne Valola. Helsinki-heijastin on CE-hyväksytty aito henkilösuojain. Heijastimet ovat valmiiksi koottuja.Lue lisää…

OSALLISTU PÄÄARVONTAAN!

Joulukalenterin pääpalkintona on ilmaiset ruokaostokset. Osallistu arvontaan jättämällä sähköpostisi alle. Lisätietoa pääarvonnasta tämän sivun alalaidassa.


JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

Voita ilmaiset ruokaostokset perheellesi!Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle ilmaiset ruokaostokset. Palkinnon tarjoaa hävikkiä vähentävä Fiksuruoka.fi. Lahjakortin arvo 50€.

Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Fiksuruoka.fi: Pyrimme toiminnallamme vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ruokaa sekä käyttötavaraa.

Verkkokauppamme valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita ostamme suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Me Fiksuruoalla olemme sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan tuoda ne mieluummin luontoa säästäen jokaisen ostettavaksi. Samalla pyrimme helpottamaan myös toimittajiemme arkea ostamalla heiltä poisto- tai loppueriä, jotka eivät ehkä muuten menisi kaupaksi.

Takaisin ylös