Lappajärven Veikot – “TueTiimiä.fi on raikas tuulahdus varainhankinnan kentälle!”

10.7.2023

Lappajärven Veikot -jalkapallojoukkue, tutummin La-Ve, keräsi TueTiimiä.fi:n avulla varoja uusiin seura-asuihin. Alle kuukauden mittaisella kampanjalla joukkue ylitti reilusti tavoitteensa keräämällä yli 1000 € potin. 

“Päädyimme valitsemaan TueTiimiä.fi-varainkeruun, koska joukkueesta tuntui, että koko kylä on jo niin kyllästetty vessapaperi- ja herkkumyynnillä”, kertoo tiiminvetäjänä toiminut Anne Hyvärinen.

Annen mukaan joukkue piti erityisesti siitä, että TueTiimiä.fi:llä jokainen tukija saa rauhassa tutustua valikoimaan ja tehdä ostopäätöksen itselle sopivana hetkenä. Näin kukaan ei osta mitään turhaa ja tukemisesta jää aidosti hyvä mieli. 

“Halusimme varmistaa, että varainkeruu tapahtuu läpinäkyvästi ja eettisesti. Digitaalisessa varainhankinnassa tukija saa rauhassa miettiä, onko tukeminen juuri nyt taloudellisesti mahdollista.”

 

Tukijoita Yhdysvalloista asti

Maantieteellisesti riippumaton palvelu mahdollisti ensimmäistä kertaa myös kauempana asuvien sukulaisten osallistumisen. Minnesotassa asti asuva läheinen osallistui kummipoikansa seura-asuun tilaamalla yllätyslahjan vanhemmillensa Suomeen. 

Kauempana asuvat sukulaiset voivat perinteisemmissäkin varainhankintatavoissa ostaa tuotteita, mutta monesti kuluu kuukausia, ennen kuin tuotteet kulkeutuvat perille. TueTiimiä.fi:llä tuotteet toimitetaan 1-3 päivässä mihin päin Suomea tahansa, minkä vuoksi kaukanakin asuvat läheiset voivat helposti tukea tiimiä, eikä se aiheuta joukkueelle minkäänlaista lisätyötä. 

“Tämä osoittaa, miten näppärä ja nykyaikaan sopiva palvelu TueTiimiä on”, tiivistää Anne.

 

Kampanjan avulla nuoret saivat uusia kokemuksia ja onnistumisen iloa

Nuoret markkinoivat kampanjaa oman taitotasonsa mukaan, vanhempiensa tuella. Pelaajat olivat sitä mieltä, että varainhankinnan markkinoiminen oli merkityksellistä ja hauskaa. Mukana oleminen koettiin tärkeäksi ja osallistuminen antoi nuorille uusia ja jännittäviä kokemuksia. 

“Tämä oli upea vaihtoehto sille, että olisimme ensin vaivalla keränneet tilauksia ja sen jälkeen lajitelleet ja toimittaneet tuotteita ympäriinsä”, iloitsee Anne.

Jokainen pelaaja markkinoi kampanjaa henkilökohtaisesti omalle lähipiirilleen, yleisten somejulkaisujen sijaan. Henkilökohtaisuus tuotti tulosta ja tiimi keräsi yli 1000 €, tavoitellun 700 € sijaan.

Pian Lappajärven Veikot pelaavat upouusissa, kirkkaanvihreissä seura-asuissa. 

“Tämä oli älyttömän helppo ja mukava tapa tehdä varainhankintaa. Teemme tämän varmasti tulevaisuudessa vielä uudestaan”.