Lahja opettajalle

22.5.2024

 

Mitä jos voisit kiittää opettajaa ja päikyn hoitajaa kuluneesta lukuvuodesta ja auttaa samalla lasta tai nuorta pääsemään unelmien luokkaretkelle?

Hanki lahja opettajalle TueTiimiä.fi:stä, niin teet tuplasti hyvää! Muista opettajaa kevätjuhlissa TueTiimiä.fi:n kautta ostetuilla parhailla opettajan lahjoilla ja tue samalla lapsen tai nuoren tiimiä tai muuta hyväntekeväisyyskohdetta!

Tässä ovat parhaat lahjaideat opettajalle, joista voit saada reilusti tukea myös omalle tiimille TueTiimiä.fi-varainhankinnassa. 

 

Tässä ovat neljä parasta opettajan lahjavinkkiä:

 

1. Ope kangaskassi on täydellinen lahja opettajalle

Ope kangaskassi on valmistettu Suomessa Reilun kaupan luomupuuvillasta. Laadukkaassa kangaskassissa on hauska painettu teksti, jolla voit muistuttaa opea siitä, miten SUPER ope hän oikeasti on!

Opettajien muistaminen on loistava tilaisuus tukea suomalaisia tuotteita ja palveluja. TueTiimiä.fi:lle tärkeää on kotimaisuus, , vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys, joten voit olla varma siitä, että lahjaasi arvostaa sekä lahjan saaja että planeetta! 

Kangaskassin lisäksi lahjaan sopii myös täydellisesti kaunis Kasaamo Kirjat -avainnauha (ilmainen toimitus!).

 

Lisää kotimaisia lahjaideoita opettajan muistamiseen:

 

 

2. Anna opettajalle lahjaksi herkutteluhetki

Toivota parhailla herkuilla opettajalle herkullista kesää herkkukassilla, jonka saat nyt kätevästi kesädiilillä (säästä -20%)!

Verkkokaupastamme löytyy herkut jokaiseen makuun: Makulaku, Candytown, Sahlman, Makeistehdas Makeidon ja monien muiden yritysten herkut ja ruokatuotteet löydät kätevästi täältä.

Tässä ovat suosituimmat kotimaiset herkkumme:

 

3. Muista opettajaa lahjalla, joka auttaa palautumaan

Tätä lahjaa arvostaa opettaja aivan varmasti!

Palaudu ja vahvistu -tehtäväkirjan (Kaisa Jaakkola) avulla ymmärrät palautumisen tarpeesi ja löydät yhteyden itseesi. Harjoitusten avulla tuot palautumisen taitoja arkeesi ja opit, mitä fyysinen palautuminen edellyttää: riittävää unta, hyvää ravitsemusta ja arjen kuormitustasoon nähden oikeanlaista liikuntaa.

Kaisa Jaakkola (s. 1982, Kajaani) on hyvinvoinnin pioneeri, suosittu tietokirjailija ja luennoitsija. Kaisa on valmentanut suomalaisia kohti parempaa oloa jo 10 vuoden ajan. Hän on myös mindfulness- ja joogaohjaaja ja äiti.

Ja koska kesällä rentoudutaan parhaiten saunomalla, tässä siis vielä muutama lahjavinkki lisää:

 

4. Laadukas tekstiili on kiitos, joka kestää

Köökki Pellavaliinasetti on ihana ja arvostettu lahja. Oikein hoidettuina pellava vain paranee käytössä, ja se onkin tärkeää, sillä näiden pellavaliinojen värimaailma on rauhallinen ja sopii moneksi vuodeksi kotiin kuin kotiin.

Kevyt, kauniin värinen Lovin hamam-pyyhe on erinomainen lahja, sillä se on monikäyttöinen ja rullautuu pieneen tilaan! Hamam-pyyhe kuivuu erittäin nopeasti ja toimii pyyhkeenä, piknik-vilttinä, laudeliinana, pöytäliinana, sohvan päällisenä, huivina, vauvan peittona tai kevyenä vilttinä.

 

 

Kassalla voit valita merkityksellisen tukikohteen

Jokaisesta TueTiimiä.fi-verkkokaupasta tehdystä tilauksesta ohjataan reilu tukisumma ostajan valitsemalle tukikohteelle, eikä se maksa yhtään ekstraa!

Voit valita tukikohteeksi oman tiimin ja ansaita opettajan lahjoista rahaa lapsen tai nuoren luokalle tai joukkueelle.

Kun rekisteröit tiimin 31.5. mennessä, tiimisi saa 20€ bonuksen!

Etu on voimassa 3.4.-31.5.2024 rekisteröityneille. Varainhankinnan voi toteuttaa vasta myöhemmin.

 

Voit valita tukikohteeksi myös näistä hyväntekeväisyyskohteista:

💛  Suomen suurin ympäristöjärjestö Suomen luonnonsuojeluliitto – The Finnish Association for Nature Conservation
💛  Ennaltaehkäisevä lastensuojelutyö Suomen Icehearts ry
💛  Kissojensuojeluyhdistys Maukula ry
💛  Kehitysvammaisten työelämää edistävä Väylä ry

 

Mikäli tiedossanne on jokin TueTiimiä.fi -varainhankintaa tekevä tiimi, voitte ohjata tuen heille ryhmän tiimikoodilla.

Ostamalla TueTiimiä.fi:stä opettajalle lahjan tuet tärkeää suomalaista koulu-, harrastus- tai yhdistystoimintaa.

 

Tutustu TueTiimiä.fi:n laajaan valikoimaan ja tee tuplasti hyvää tilaamalla helposti ja nopeasti ilahduttavat lahjat opettajalle!