Mielessä luokkaretki – varainhankinta auttaa

24.5.2022

Suomessa toimii tuhansia erilaisia ja eri kokoisia vanhempainyhdistyksiä, jotka organisoivat varainhankintaa kouluille ja päiväkodeille. Yleisempää kuitenkin on, että vapaaehtoiset vanhemmat toteuttavat koulujen varainkeruu sijaan kampanjoita yksittäisille koululuokille, vuosikursseille, kieliryhmille ja kerhoille – vaikka shakki- tai urheilukerhoille.

Uusia varainhankinta ideoita

Suositteluun pohjautuva TUETIIMIÄ.FI varainhankinta on kätevä ratkaisu luokkien varainhankinta -projekteihin. Perinteinen varainhankinta keksit tai pesuaineet edellä saattaa tuntua syystäkin aika työläältä vaihtoehdolta.

Vaihtoehtoisesti varainhankintaa koululuokille voi yksinkertaisimmillaan toteuttaa suosittelemalla verkkokauppaa, jossa on kymmenien suomalaisyritysten tuotteita. Varainhankintaan tarvitaan käytännössä vain puhelin ja innokasta mieltä. Koko perhe voi osallistua yhteiseen kivaan ja varainhankinnasta voi tehdä vaikka tarrataulukon jääkaapin oveen. Miksipä ei?

Parasta tietenkin on, kun tukija voi tilata mitä tahansa satojen tuotteiden joukosta. Kenenkään läheisesi ei tarvitse osta mitään turhaa. Luokan varainhankinta alkaa yhtäkkiä maistua mukavalta, kun ei tarvitse kerätä tilauksia – eikä toimittaa tuotteita pitkin pitäjää.

 

 

Varainhankinta koululuokille

– olisko tämä SUN juttu?

Kun lapset ja nuoret tarvitsevat rahaa luokkaretken, leirikoulun tai muun retken rahoittamiseen, on jonkun luokan vanhemmista otettava vastuu.

Nyt, kun on tarjolla näin mukava ja tuottoisa vaihtoehto, ottaisitko sinä vetovastuun? Varainhankinta luokkaretki ja lasten iloiset ilmeet ovat sen arvoisia! Varsinkin tietäen, ettei sinun tarvitse käsitellää tilauksia, rahaa tai tavaroita. Olisitko sinä se, joka tsemppaisi teidän luokan perheitä muutamilla viesteillä?

– ”Luokkaretki -varainhankinta on tällä tyylillä ainakin hurjan hauskaa!”

 

ALOITA VARAINHANKINTA  |   SIIRRY TUKIOSTOKSILLE