Mankalan 6. luokka – ”Keräyskampanja oli mahtava kokemus!”

4.4.2022

Järvenpääläisen Mankalan koulun kuudesluokkalaiset järjestivät TueTiimiä.fi keräyskampanjan leirikoulun rahoittamiseksi. Oppilaat olivat aikaisemmin järjestäneet myyntikampanjoita mm. keksejä ja sukkia myymällä, mutta nyt päätettiin rohkeasti kokeilla jotakin uutta.

Hyvä tuotto pienemmällä vaivalla

Tiimin vetäjänä toiminut Heli Väistö oli erittäin tyytyväinen kampanjan yli 1000 € tuottoihin. Keräyssumma oli samaa luokkaa kuin aikaisempien keksi- ja sukkamyyntikampanjoiden tuotot, mutta tällä kertaa koko ryhmä pääsi huomattavasti vähemmällä ja myös tukijat olivat tyytyväisiä.

”TueTiimiä.fi:n tuotevalikoima on aivan mahtava, sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Kaikki eivät halua ostaa herkkuja ja täältä jokainen pystyi tilaamaan hyviä tuotteita tarpeeseen. Kyllähän tässä pääsi tiiminvetäjänä myös hyvin helpolla, kun ei tarvinnut huolehtia tuotteiden tilailusta ja toimittamisesta.”

Kiitosta tuli myös nopeista toimituksista. Tilatut tuotteet saapuivat tilaajille parhaimmillaan alle 24 tunnissa.

 

Hauskaa ja läpinäkyvää!

Oma tiimisivu teki varainhankinnasta hauskaa ja läpinäkyvää. ”Tykkäsimme siitä, kun tukijat ja me itse pystyimme seuraamaan kampanjan kulkua ja koko ajan pysyi täysin kärryillä, paljonko rahaa on kasassa. Oli myös kiva lukea tukijoiden jättämiä palautteita ja tsemppiviestejä tiimisivulta.”

TueTiimiä.fi:n asiakaspalvelu sai Heliltä arvioksi ”täysi kymppi”. Kysymyksiin ja viesteihin sai vastauksen aina nopeasti vuorokauden ajasta riippumatta ja tiimille tarjottiin kampanjan aikana paljon tukea, tsemppiä ja apua. Esimerkiksi tiimille räätälöidyt yksilölliset markkinointimateriaalit olivat kiva ylläri.

 

Alusta loppuun mahtava kokemus!

Helin mukaan TueTiimiä.fi lunasti helppouden näkökulmasta ykköspaikan luokan varainhankintakokemuksista.

Kyllä tämä kokemus oli kaiken kaikkiaan aivan vertaansa vailla!”

Mankalan kutoset suosittelevat lämpimästi TueTiimiä.fi:tä kaikille varainhankintaa suunnitteleville!

 

KIINNOSTAAKO VARAINHANKINTA?
LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILI