Varainhankinta – taloudellisen tasa-arvon asialla

9.9.2020

Lapsiperheiden talousvaikeudet ja tuloerojen kasvu ovat viime vuosina herättäneet paljon yhteiskunnallista keskustelua. Yhä useampi vanhempi joutuu vaikean päätöksen eteen, kun edessä olisi koululaisen tulevan luokkaretken maksu tai lapsen urheilujoukkueen kisamatkan kustannuksiin osallistuminen. Kaikki maksaa, mutta kaikilla ei ole yhtäläistä mahdollisuutta kustantaa lasten ylimääräisiä aktiviteetteja.

Harrastusporukat ja koululuokat ovat ratkaisseet ongelman perinteisesti yhteisellä varainhankintakampanjalla, jolla kerätyt varat käytetään tasapuolisesti kaikkien kesken. Varainhankinta onkin kaikkein tasa-arvoisin tapa kattaa harrastuksista tai koulun aktiviteeteista koituvia kustannuksia.

Moni kuitenkin karttaa varainhankintaa ajatuksena, sillä vanhassa muistissa on vessapapereiden kaupittelu ovelta ovelle, tilauslistojen kanssa plärääminen ja puuttuvien maksujen ja kolikoiden kanssa painiminen yömyöhällä. Aika on rahaa ja vaivalloinen säätäminen hermojaraastavaa, eikä perinteistä, vaivalloista varainhankintaa siksi aina pidetä houkuttelevana vaihtoehtona. Kuitenkin juuri yhdessä toteutettu varainhankinta tarjoaa kaikkein oikeudenmukaisimman ja tasa-arvoisimman ratkaisun koululuokan tai joukkueen rahantarpeeseen.

TueTiimiä.fi mahdollistaa nykyaikaisen varojen hankinnan ilman ylimääräistä vaivaa ja hampaiden kiristelyä. Tutustukaa lisää ja aloittakaa vaivaton ja hauska varainhankintakampanja vaikka heti!