Verkkokauppa & varainhankinta

26.6.2020

Verkkokauppaostaminen on vahvasti tätä päivää: Peräti 90 % 25-45-vuotiaista suomalaisista on tehnyt ostoksia verkossa viimeisen vuoden aikana!

Kun ostaminen siirtyy verkkoon, on pelkästään luonnollista, että myös koulujen, seurojen ja yhdistysten varainhankinta seuraa alan luonnollista kehitystä. Uudistunut tietosuojalaki asettaa vanhat paperiset tilauslomakkeet kyseenalaiseen valoon eikä käteisen kanssa pelaaminenkaan ole enää tätä päivää. Kun varainhankinta hoidetaan luotettavan verkkokaupan kautta ja tukijat tekevät ostokset itse verkkokaupasta, ei varainhankkijoiden tarvitse murehtia tietosuojalainsäädännön kiemuroista, tilausten kirjaamisesta, rahojen käsittelystä, tuotteiden vastaanottamisesta ja jakelusta, eikä tuotteiden mahdollisten reklamaatioiden ja palautusten käsittelystä. Uuden ajan varainhankinnassa tiimi pääsee keskittymään ainoastaan oleelliseen: kerryttämään tiimin kassaa mahdollisimman tehokkaasti ja myös tukijoille miellyttävällä tavalla!

Verkko-ostaminen koetaan helppona ja vaivattomana tapana hoitaa ostoksia. Unohtakaa siis vanhanaikainen, vaivalloinen ja aikaavievä varainhankinta, ja aloittakaa tiiminne tähän asti menestyksekkäin varainhankintakampanja TueTiimiä.fi:n avulla!