Pelimatkat ja TueTiimiä.fi yhteistyöhön – rekisteröidy ja saat 100 € lahjakortin!

3.3.2023

TueTiimiä.fi on aloittanut yhteistyön kotimaisen perheyrityksen, Pelimatkat Sports Travelin kanssa.

Yhdistämällä voimansa Pelimatkat ja TueTiimiä.fi tarjoavat upean mahdollisuuden seuroille ja joukkkueille toteuttaa unelmiensa urheilumatka. Pelireissu on aina iso ja tärkeä projekti, joka toteutuessaan tuo lapsille ja nuorille elinikäisiä muistoja yhdessä ystävien kanssa.

Uuden yhteistyön myötä urheilumatkat ovat tasavertaisemmin kaikkien saavutettavissa. TueTiimiä.fi:n avulla ryhmät ja joukkueet saavat vaivattomasti kerättyä reissuun tarvittavat varat, sillä jokainen myyntilinkillä tehty ostos kerryttää joukkueen kassaa ja tilaukset toimitetaan suoraan tukijalle. Suomen johtavana urheilumatkatoimistona Pelimatkat puolestaan vastaa matkajärjestelyistä luotettavasti ja turvallisesti.

 

Rekisteröidy nyt ja saat matkalahjakortin*

Rekisteröimällä tiimisi alla olevan linkin kautta  TueTiimiä.fi-palveluun saatte 100 € Pelimatkojen lahjakortin! Rekisteröityminen ei sido mihinkään ja lahjakortin voitte käyttää mihin tahansa Pelimatkojen ryhmämatkaan. Lahjakortti on voimassa 24kk rekisteröitymisestä.

Rekisteröidy alla olevan linkin kautta ja aloita joukkueesi varainhankinta jo tänään!

https://tuetiimia.fi/liity-mukaan-pelimatkat/

*Rekisteröityminen tulee tapahtua linkin https://tuetiimia.fi/liity-mukaan-pelimatkat/ kautta tai valitsemalla yleisellä rekisteröintilomakkeella “Mistä kuulit meistä” kohdassa vastaukseksi Pelimatkat.