Rovaniemen Palloseuran 09-10 tytöt -”Pienellä työmäärällä kunnon tuotto!”

2.6.2022

ROPS 2009-2010 tytöt keräsivät TueTiimiä.fi varainhankinnalla yli 1700 € potin Helsinki Cup turnausta varten. Joukkue on kerännyt aiemminkin rahaa esimerkiksi arpojen ja keksien myynnillä, mutta tällä kertaa päätettiin testata uudenlaista, vähemmän työlästä ja kokonaan digitaalista varainhankintaa.

Varainhankintaa luotsannut vanhempi Rauna Tiikkaja oli erittäin mielissään varainhankinnan lopputuloksesta. Nyt saatiin kasaan suunnilleen samanlainen summa kuin aikaisemmilla kampanjoilla –  mutta vain murto-osalla totutusta työmäärästä.

”Nyt kun homma on tuttu kaikille, ensi kerralla varainhankinta käy varmasti entistäkin helpommin”, tiiminvetäjänä toiminut Rauna uumoilee.

 

Myyntityö onnistui lähes kokonaan viesteillä

Itse markkinointityö kävi tiimiltä helposti viestejä lähettämällä. Kenenkään ei tarvinnut hoitaa rahojen keräämistä, tilittämistä, tuotteiden jakelua, mahdollisia tuotevaihtoja jne, vaan kaiken tämän hoiti TueTiimiä.fi. Tiiminvetäjän tehtäväksi jäi muistutella tiimiä kerta viikkoon meneillään olevasta varainhankintakampanjasta.

”Moni kyseli kampanjan lopulla, että vieläkö voi käydä tekemässä tukiostoksia. On kiva, että tukijat voivat käydä tekemässä ostoksia myös kampanja-ajan ulkopuolella, jos tulee tarve tilata jotakin.”

 

Tukijat kehuivat tukemisen helppoutta verkossa sekä tuotevalikoimaa

Joukkueen vanhemmat saivat tukijoilta pelkästään positiivista palautetta uudenlaisesta varainkeruutavasta. Verkkokaupasta ostaminen koettiin mielekkääksi tavaksi tukea. Laaja tuotevalikoima ilahdutti ja etenkin lahjakortit nousivat suureen suosioon.

”Näillä meidän 12-13 vuotiailla nuorilla on ollut paljon ovelta ovelle myyntikampanjoita. Kaikki olivat varmasti tyytyväisiä tähän uuteen keräystapaan.” Rauna kiittelee.

 

TueTiimiä.fi varainhankinta sopii kaikenlaisille tiimeille

ROPS 09-10 joukkue aikoo järjestää toisenkin TueTiimiä.fi varainhankintakampanjan. Rauna Tiikkaja suosittelee palvelua lämpimästi muillekin:

TueTiimiä.fi varainhankinta sopii kokemuksemme perusteella kaikenlaisille tiimeille, oli kyseessä sitten urheiluseura, luokkaretkeä varten kerätty rahasto tai yhdistyksen toiminta.”

Uudet kisamatkat siintävät jo mielessä: –”Kyllä tällä varainhankinnalla saadaan jatkossa tehtyä monta kisareissua!”

 

KIINNOSTAAKO VARAINHANKINTA?
LUO ILMAINEN VARAINHANKINTATILI