Näyttävä 180cm joulukuusi kotiin tai työpaikalle!
HELSINKI keinokuusi on erittäin aidon, suomalaisen kuusen näköinen. Pienet havut ovat sirot ja runsaat. HELSINKI sopii erinomaisesti jokajouluiseksi ratkaisuksi moderniin kotiin tai vaikka yrityksen, vanhainkodin tai koulun saliin. Helppo koota ja purkaa, vain 2 osaa. Vaivaton säilyttää kohtuullisen pienessä pakkauksessa.

  • korkeus 180cm
  • leveys 136cm
  • paino 10kg

Näyttävä 180cm tekokuusi luo tunnelmaa! Helppo koota ja purkaa, vaivaton säilyttää kohtuullisen pienessä pakkauksessa. Kaunis ja luonnollisen näköinen HELSINKI on kestävä ratkaisu vaativaan tarpeeseen. Tämä keinokuusi on1,8-metriä korkea ja sen alaoksiston halkaisija on 136cm.

– Materiaali: PVC / metalli

– Tuotteen mitat: Halkaisija 136 x Korkeus 180 cm

– Koottava, 2 osaa

– Pakkausyksikön sisältö: tukeva metallijalka, keinokuusi

– Pakkausyksikön mitat: 110.5 x 28 x 28cm – 9,35kg

Paino 0,060 kg
KOKO

150cm, 180cm, 210cm

Lovin / HELSINKI joulukuusi 180cm

189,00

Tuki tiimille: 30,00 €

VIIMEINEN KAPPALE – NOPEA TOIMITUS!

HELSINKI keinokuusi on erittäin aidon, suomalaisen kuusen näköinen! Pienet havut ovat sirot ja runsaat. HELSINKI sopii erinomaisesti jokajouluiseksi ratkaisuksi moderniin kotiin. Helppo koota ja purkaa, vaivaton säilyttää.

  • Koko 180cm
  • Leveys 136cm
  • Ilmainen toimitus!

Varasto loppu

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää