Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan!

Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteen 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

Kotoisa Ekotuotteet Yleispuhdistusaine supertiiviste 500 ml tehokkaaseen ja turvalliseen kodin kaikkien pintojen puhdistukseen

Luonnonmukainen ja tehokas yleispuhdistusaine, jolla siivoat kaikki kodin pinnat kiiltävän puhtaaksi! Vaikeille tahroille voidaan käyttää tipoittain.

  • Erittäin vahva tiiviste: 500ml pullo riittää peräti 500 litraan pesuvettä!

Ainesosat/Ingredienser
Aqua, Sodium Laureth Sulphate (Palm kernel oil, Anionic tenside 15-30%), Sodium Chloride (Sea Salt) and Sodium Bicarbonate.

Annostelu/Blandning: 10-15 ml (vajaa ruokalusikallinen) / 10 l vatten/vettä

Alkalinen/Alkalisk pH 10

Paino 0,550 kg

Kotoisa Ekotuotteet / Yleispuhdistusaine supertiiviste 500 ml

9,90

Tuki tiimille: 4,00 €
  • 100 % luonnonmukainen ja tehokas yleispuhdistusaine, jonka ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä
  • Hajusteeton
  • Turvallinen allergikoille
  • Tehokas ja riittoisa tiiviste = 500 ml pullo riittää peräti 500 litraan pesuvettä!
  • Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa
  • Valmistettu Suomessa

Varasto loppu

Kotoisa Ekotuotteet

Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan! Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteen 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja allergisille. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää