Laadukas toppi treenaamiseen ja rentoon oleskeluun

Bella Heat Cozy topin isot aukot käsille ja kaulalle antavat tilaa hengittää. Toppi pitää olon mukavan raikkaana ja kuivana rankankin urheilusuorituksen aikana. Topin rennon olemuksen vuoksi se sopii käytettäväksi muun muassa lenkkeilyyn, kuntosalille, joogaan sekä muuhun kuntoiluun ja vapaa-aikaan. Mukava myös kotona hengailuun.

Hyvä istuvuus

Bella Heat Cozy topin leikkaus muotoilee kehoasi kauniisti korostaen vartalosi parhaita puolia. Topin pitkä malli ja isot käsiaukot pitää huolen siitä, ettei se nouse ylös joogatreenien tai vaikkapa painojen noston aikana.

Mukavuutta treenaamiseen

Hengittävä ja kevyt materiaali takaa ensiluokkaisen käyttömukavuuden. Treeniin suunniteltu materiaali edesauttaa toppia kuivamaan nopeammin, eikä ikäviä hajujakaan pääse muodostumaan helpolla.

Painijan selkämys ja leveät olkaimet antavat mukavuutta treeneihin ja mahdollistavat käsille täyden liikeradan. Toisin kuin helposti olkapäiltä putoavat ja ohuet olkaimet.

Huippuluokkainen materiaali

Tehty pehmeästä ja hengittävästä materiaalista, joka tuntuu hyvältä herkkääkin ihoa vasten. Isot käsiaukot estävät kankaan nousemista kainaloiden ihoa vasten. Tämä ehkäisee ihoärsytystä.

Materiaali on joustavaa ja kevyttä, joten se sopii erinomaisesti monelle erilaiselle vartalomallille.

NÄIN VALITSET ITSELLESI SOPIVAN KOKOISEN TOPIN

  1. Mittaa vyötärön ja rinnanympärys
  2. Valitse sopiva koko taulukosta

TUOTETIEDOT

Materiaali: Asetaatti 85%, elastaani 15%

Koko

S, M, L

Lifeturn / Bella Heat – Cozy hihaton toppi , musta

29,90

Tuki tiimille: 5,00 €

Laadukas toppi treenaamiseen ja rentoon oleskeluun Bella Heat Cozy topin isot aukot käsille ja kaulalle antavat tilaa hengittää. Toppi pitää olon mukavan raikkaana ja kuivana rankankin urheilusuorituksen aikana. Topin rennon…

Tyhjennä