Celliant-kuidut vähentävät jalkojen väsymystä, turvotusta ja nopeuttavat rasituksesta ja urheiluvammoista palautumista.

 

Looks Celliant -hyvinvointisukat ovat nimensä veroiset esimerkiksi seisomatyössä, kun vietät pitkän päivän messuilla tai kun matkustat pitkiä matkoja.

Näissä sukissa on anatomisesti muotoiltu pohjaosa vasemmalle (L) ja oikealle (R) jalalle sekä jalkaholvin tuki ja kiristämätön sukansuu.

 

Celliant-kuidut

Celliant-kuidut parantavat kehon verenkiertoa ja lisäävät veren happitasoa keskimäärin noin seitsemän prosenttia. Ne kierrättävät vartalon energian takaisin ”uusiokäyttöön” ja antavat suoritukseen lisää voimaa sekä kestävyyttä. Celliant-teknologian on myös todettu alentavan verenpainetta ja auttavan kehoa säilyttämään sen ideaalin lämpötilan – toimien kuin katalysaattorina.

Sukissa Celliant-kuidut vähentävät jalkojen väsymystä, turvotusta ja nopeuttavat rasituksesta ja urheiluvammoista palautumista – ominaisuuksia, jotka ovat tyypillisiä tukisukille. Testiryhmä koki myös sukan säilyvän raikkaana ja hajuttomana käytön jälkeen.

Celliant ei ole viimeistely, vaan pysyvä ominaisuus tuotteessa. Celliant-kuitu on käytössä laajalti monien tuotemerkkinen mallistoissa. Sitä hyödynnetään mm. vaatteissa, vuodevaatteissa, ortopedisina tukina ja lemmikkieläintekstiileissä.

 

TUOTETIEDOT

 • Materiaali: 18% Celliant / 29% nailon / / 26% polypropyleeni /21% polyesteri / 6% lycra.
 • Koot:
  – S1 (36-39)
  – S2 (40-43)
 • Väri: Väri musta jossa harmaita ja limenvihreitä yksityiskohtia.
 • Erinomainen, jalkaholvin tuki ja kiristämätön sukansuu.
 • Unisex.
 • Anatomisesti muotoillut pohjaosat.
 • Sukassa vahvistettu kantapää ja kärki.
Koko

36-39, 40-43

Looks / Celliant hyvinvointisukat (koot 36-43)

17,90

Tuki tiimille: 3,50 €

Celliant hyvinvointisukat sopivat erinomaisesti matkustamiseen ja seisomatyöhön.

 • Celliant-kuidut vähentävät jalkojen väsymystä, turvotusta ja nopeuttavat rasituksesta ja urheiluvammoista palautumista.
 • Celliant-teknologian on myös todettu alentavan verenpainetta ja auttavan kehoa säilyttämään sen ideaalin lämpötilan – toimien kuin katalysaattorina.
Tyhjennä

Looks Finland Oy

Looks on suomalainen yritystekstiilien moniosaaja, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka tekevät arjestasi entistä mukavampaa.

Lue lisää