Rakastetut luomusukat raidalla ja ilman!

Ekologisesti ja vastuullisesti valmistetut sileät luomupuuvillasukat sopivat moneen menoon. Tuplapakkauksessa on kaksi paria ihania sukkia, yhdet raidalliset ja yhdet yksiväriset sukat.

  • 70% luomupuuvilla
  • 25% polyamidi
  • 5% elastaani

Luomusukat ovat luontoystävällisiä – sekä tietenkin käyttäjäystävällisiä. Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Luomupuuvilla takaa puhtaamman ympäristön meille kaikille sekä reilummat tulot ja turvallisemmat työskentelyolosuhteet viljelijälleen. Luomupuuvilla on ylellisen pehmeää ja kestää hyvin kulutusta. Se sopii myös herkkäihoisimmille ja allergisille.

Kaikilla raaka-aineilla Öko-Tex 100 standardi. Pesu 40 astetta, rumpukuivausta ei suositella.

Tämäkin tuote on Suomessa valmistettu Avainlippu-tuote!

Paino 0,060 kg
Koko

25-27, 28-30, 31-33, 34-36, 37-39

Luomupuuvillasukka 2 paria (koot 25-39)

9,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Suomessa valmistetut miellyttävät luomupuuvillasukat. Pakkaus sisältää 2 paria sukkia, joista toiset ovat tummansini-valkoraidalliset ja toiset tummansiniset.

  • Luomupuuvillainen kestävä perussukka sopii vauhdikkaaseenkin menoon
  • Valmistaja: Sukkamestarit Oy, Ylöjärvi
  • Kotimainen Avainlippu-tuote!
Tyhjennä

Sukkamestarit

Sukkamestarit on ollut jo pitkään Suomen suurin sukkavalmistaja, jonka tehtaalta valmistuu yli puolet kotimaisista sukista.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää