Käsityönä valmistettu huopainen koiranpeti 100% villasta on pienen koiran pehmoinen turvasatama

Koiralle on hyvä hankkia oma peti. Koiran oma peti ei ole ainoastaan mukava paikka koiralle vaan se on myös hyvä hankinta omistajan kannalta. Kun koiralla on oma paikka, missä nukkua, saa omistajakin nukkua rauhassa omassa sängyssään.

  • Koko: 72cm x 52cm
  • S-kokoinen peti sopii pennuille sekä pienille koiraroduille, kuten kleinpitz, chihuahua, toykoirat

Tässä koiranpedissä kelpaa pienen koiran rentoutua! Huopainen 100% villasta valmistettu peti hurmaa koirakaverisi pehmeydellään ja mukavuudellaan. Pedin muotoilu antaa koiralle turvallisen rauhoittumispaikan, mikä takaa koiran viihtyvyyden. Täysin kemikaalittomista raaka-aineista valmistettu villapeti on käsin valmistettu. Villan värjäämisessä on käytetty AZO-väriaineettomia, allergiaystävällisiä sekä myrkyttömiä väriaineita.

Jotta tuotteen väri pysyisi ennallaan, suosittelemme välttämään tuotteen säilytystä suorassa auringon valossa. Villapedin siistinä pitäminen on myös vaivatonta, koska villa luonnonkuituna hylkii likaa: pyyhi näkyvä lika helposti kostealla pyyhkeellä tai rätillä.

Ominaisuudet:

Materiaali: Huopa (100% villa)
Koko: 72cmx52cm
Paino: Noin 800 g

Paino 0,7 kg
Koko

Normaali, Iso

POISTOERÄ! Benni Koiranpeti (koko S)

34,90

Tuki tiimille: 6,00 €

MYYMME POIS KOKO BENNIN VARASTON LOPPUERÄN! Toimi nopeasti!

100 % villasta valmistettu viihtyisä S-kokoinen peti pennulle / pienelle koiralle. Täysin kemikaalittomista raaka-aineista valmistettu villapeti on käsin valmistettu. Villan värjäämisessä on käytetty AZO-väriaineettomia, allergiaystävällisiä sekä myrkyttömiä väriaineita. Villapedin siistinä pitäminen on myös vaivatonta, koska villa luonnonkuituna hylkii likaa: pyyhi näkyvä lika helposti kostealla pyyhkeellä tai rätillä.

  • Koko: 72cm x 52cm

Vain 4 varastossa

Benni Oy

Suomalaisen Benni Oy:n lemmikkipedit valmistetaan 100% orgaanisesta, ekologisesta ja kemikaalittomasta luonnollisesta villasta, joka edistää lemmikkisi unen laatua villamateriaalin lämmönsäätelyn ansiosta.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää