Nappaa tästä 8 pussia ronskia kotimaista Beef Jerkyä poistohintaan!

HUOM: Poistoerän parasta ennen päiväys 8.11.2022. Hyvältä se maistuu tämän jälkeenkin, kyseessä ei ole viimeinen käyttöpäivä! 🙂

Poistoeräsetti sis: Savu 50 g x 3, Habanero 50 g x 4, Chicken Sriracha 40g x 1.

  • 400g kohden on käytetty 1kg suomalaista lihaa!
  • Sopii naposteluun, välipalaksi, evääksi ja ruuanlaittoon.
  • Säilyy huoneenlämmössä myös avattuna.
  • Valmistettu Tuusulassa pitkälti käsityönä!

“Heittämällä parasta beef jerkyä eli kuivalihaa mitä ollaan maistettu! Ja hei, valmistettu Suomessa kotimaisesta naudan paistista!”

Jos et ole koskaan maistanut kuivalihaa tai kokemusta on koostumukseltaan ja maultaan lähinnä kengänpohjaa muistuttavasta jerkystä, niin sitä suuremmalla syyllä kannattaa laittaa kokeiluun kotimainen Kuivalihakundin jerky. Nämä jerkyt ei nimittäin ole kuivaa nähnytkään ja maku ja koostumus on aivan omaa luokkaansa.

Jerky sopii sellaisenaan naposteluun mutta myös esim. ruuanlaittoon. Nämä on kyllä niin herkkua, että saattaapi iskeä himo ja ahneus ja pussi rapisee tyhjänä alta aikayksikön. Siksi onkin hyvä, että nämä myydään kolmen pussin settinä. Ota toki vaikka molemmat setit, eli yhteensä kuusi pussia!

Jerkussa on järjetön määrä proteiinia, sopivasti rasvaa ja erinomaisia makuja pitääkseen aktiivisen liikkujan energiamäärät tapissa tai luomaan sohvaperunalle päräyttäviä sinfonioita makuhermoihin.

Kuusi herkullista makua:

  • Savu on samaa kuin Orginal beef jerky, mutta sitä on vielä savustettu 12 tuntia kuivauksen jälkeen. Kuivalihakundin tuotteissa ei käytetä höpöhöpönestemmäisiäsavuja niinkuin tänäpäivänä suurella osalla elintarviketoimijoilla on tapana! “Ota savustettua beef jerkyä mukaan kun olet lähdössä vaellukselle tai eräjormailemaan ja tuplaa luontokokemuksesi.”
  • Habanero on habanerochilimurskalla maustettua beef jerkyä. Nimestään huolimatta HaBassa kapsaisiinin tuoma polte on mukavan lievä, joten se sopii useamman maistelijan suuhun. 
  • Roosteri Sriracha on vähärasvaisempi mutta mehevän maukas kanan kuivaliha, jossa makuelämystä lisää Kuivalihakundin ikioma Sriracha -kastike ripauksella chiliä. Toimii älyttömän hyvin!

Kotimainen beef jerky taipuu moneen

“Kotimainen beef jerky taipuu tilanteeseen kuin tilanteeseen. On varmaan tullu joskus oltuu kalalla ja on iskenyt ns. pikkunälkä kummittelemaan olkapäille ja fisusta ei oo tietoakaan ja jos oliskin nii senhän valmistamiseenkin menee aikaa ettei kerkiä loppuehtoona enää kalalle.

Kelaa jos sul on Jerkkua messissä niin sul on kokoajan pientä purtavaa mukana taskussa ja pikku suolanen pitää ajatukset kirkkaana ja antaa puhtia hakea niitä uistimia kivenkoloista tai perhoja puusta, lisäksi pirunmoisen suolamäärän takiakin sitoo nestettä sen verran hyvin ettei tarvii jatkuvasti olla liruttelemassa ja pudota veneestä sepalus auki. Saati jos joutuu rantautumaan ja käydä puskapissillä niin siellä saattaapi käydä vaikka käärme perskannikkaan kiinni.

Olet sitten nainen, mies, nuori tahi vanha, tykkäät sitten äiteistä, tyttäristä, isistä tahi pojista, oot maistanu kuivalihaa tahi et oo maistanunna niin notta kyllähän tuo kotimainen beef jerky kannattee kokeilla!

T: Timo / Kuivalihakundi.com

Ainesosat:

Savu: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, aito savu.
HaBa: naudanpaisti, gluteeniton soijakastike ( vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, habanerochili.
Roosteri Sriracha: kanafilee, gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), punainen chili, sokerisiirappi, hunaja-omenaviinietikka, valkosipuli

 

Paino 0,150 kg

POISTOERÄ! Kuivalihakundi / Beef Jerky 8 pss

19,90

Tuki tiimille: 2,00 €

Reilu satsi kotimaista jerkyä vetää suun hymyyn! Poistoeräsetti sisältää: Savu 50g x 3, Habanero 50 g x 4, Chicken Sriracha 40g x 1.

Huom: parasta ennen päiväys 8.11.2022. Hyvältä se maistuu tämän jälkeenkin, kyseessä ei ole viimeinen käyttöpäivä! 🙂

Varasto loppu

Kuivalihakundi

Kuivalihakundin tuotteet duunataan suurella sydämellä Tuusulassa Fallbackan teollisuusalueella omassa pikku käsityöläistuotantotiloissa. Suurin osa tuotteen työvaiheista hoidetaan käsin ja laatua pystytään tarkkailemaan samalla huolella. Kuivalihakundin tuotteet on valmistettu kotimaisesta lihasta. 100 g kuivalihan valmistukseen on käytetty 250 g lihaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää