Herkullinen märkäruoka kaikenkokoisille koirille!

Tässä setissä saat kaksi 260g annospussia jokaista kolmea makua: Lammasateria, Kana-ateria ja Lohiateria. Yht 6 pussia!

Hau-Hau Champion Annosateriat ovat lihaisan lusikoitavaa pateeta ja täyttä ravintoa koirallesi. Virossa valmistetut, oman tehtaamme herkkumurkinat eivät sisällä väri- tai säilöntäaineita ja ovat koirasi parhaaksi täysin vehnättömiä. Kokeile parhaan ystäväsi kuppiin lohta, lammasta, lihaa tai kanaa!

Herkullinen, erittäin lihaisa Hau-Hau Champion Lammasateria on käyttövalmis koiran märkäruoka kaikenkokoisille koirille. Kätevään annospussiin pakattu koiranruoka on helppo tarjoilla koiralle sellaisenaan tai muun ruoan lisukkeena. Monipuolinen ja maistuva ruoka on jokakoiranoikeus.

Säilytys avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa 2 pv.

 

Kana-ateria koiralle

Herkullinen, käyttövalmis Hau-Hau Champion Kana-ateria on kaikenkokoisille koirille suunniteltu märkäruoka, jonka avulla voit lisätä koirasi ruokavalioon sekä maistuvuutta että monipuolisuutta. Tämä erittäin lihaisa koiranruoka saattaa hivellä nirsonkin koiran makunystyröitä. Voit tarjota Kana-aterian koirallesi joko sellaisenaan tai lisätä sitä muun koiranruoan sekaan. Mehevä Kana-ateria antaa koiran kuivaruoalle maistuvuutta, ja tätä täysravintoa voit sekoittaa myös raakaruoan joukkoon.

 

Lohiateria koiralle

Hau-Hau Champion Lohiateria on herkullinen, käyttövalmis koiran märkäruoka, joka sopii kaikenkokoisille koirille. Tämän lihaisan koiranruoan avulla voit lisätä koirasi ruoan maistuvuutta ja monipuolisuutta. Nirsokin koira saattaa tyhjentää ruokakipponsa, kun kuivaruoan lisukkeena on mehevää lohipateeta.

Monipuolinen ruoka pentuiästä lähtien on hyväksi koiran suolistomikrobeille ja saattaa ehkäistä ruoka-aineyliherkkyyksien sekä allergioiden syntymistä. Siksi voit monipuolistaa tällä märkäruoalla myös pentukoirasi ruokavaliota pennuille suunnitellun täysravinnon ohessa korvaamalla esimerkiksi 30 % penturuoasta Lohiaterialla. Kala on erinomainen lisä koiran ruokavalioon, sillä kalasta koira saa luontaisesti D-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja.

 

Koostumus

Liha- ja eläinperäiset tuotteet 63 %, kalat ja kalatuotteet 4 % (lohta 4 %), riisi 2 %, kasviperäiset tuotteet (hernejauho 1 %, lignoselluloosa 1 %), kivennäisaineet.

 

Ravintoaineet

Valkuainen 8 %, raakarasva 4,6 %, hehkutusjäännös 3,2 %, kosteus 80 %, kuitu 2 %, kalsium 0,3 %, fosfori 0,3 %, natrium 0,4 %. Sisältää luonnollisia antioksidantteja: Tokoferoliuutteita kasviöljystä (1b306 (i)) ja rosmariiniuutetta. Metabolinen energia: 760 kcal/kg.

 

Ruokintaohje

Tarjoa sellaisenaan tai kuivaruokaan sekoitettuna.

Ruokintasuositus
KOIRAN PAINO (KG) PÄIVÄANNOS (G)
5 260
10 400
15 520
20 700
25 900
30 1100

 

Tue koirasi painonhallintaa märkäruoalla

Onko koirasi ylipainoinen ja tarvitsee tukea painonhallintaan? Onko koirasi vyötärölinja kadoksissa?

Tue koirasi painonhallintaa korvaamalla esimerkiksi osa koiran kuivaruoasta märkäruoalla. Märkäruoasta ravintoaineet imeytyvät yleensä tehokkaammin kuin kuivaruoasta, ja märkäruoan sisältämän veden vuoksi annostelu on suurempi, jolloin koiran vatsa täytyy siitä paremmin kuin kuivaruoasta. Tämä voi lisätä koiran kylläisyyden tunnetta ja auttaa painonhallinnassa.

 

Paljon tuoretta lihaa

Tuoreesta lihasta tehdyt Hau-Hau Champion 260 gramman annosateriat ovat Suomessa suunniteltuja täysravintoja, joista on valittavana viisi eri makua. Annosateriat eivät sisällä lainkaan vehnää, maissia tai soijaa eikä niihin ole lisätty sokeria tai keinotekoisia väri- ja makuaineita. Kypsennämme annosateriat pakkauksessaan tärkeitä ravintoaineita vaalien.

Otat annospussit kätevästi mukaan vaikka matkalle, sillä avaamaton pakkaus säilyy huoneenlämmössä. Hau-Hau Champion vehnättömät annosateriat valmistetaan omalla tehtaallamme Virossa. Lammasaterian sisältämä lammas tuodaan saatavuuden turvaamiseksi Uudesta-Seelannista, mutta muutoin märkäruoissa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin Euroopasta mahdollisimman läheltä tehdastamme.

 

Paino 1,560 kg

Hau-Hau Champion Koiran märkäruoka (6 annospussia)

10,00

Tuki tiimille: 1,50 €

Maukas, lihaisa ja vehnätön märkäruoka monipuolistamaan koirasi ruokavaliota.

Setti sisältää 6 kpl (yht 1560g) koirien märkäruokapusseja: Lammasateria, Kana-ateria ja Lohiateria.

  • Lihaisa ja vehnätön täysravinto
  • Valmistettu tuoreesta lihasta
  • Ei keinotekoisia väri- ja makuaineita
  • Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä
  • Valmistettu Virossa
  • 2kpl jokaista makua.

Varastossa

Prima Pet Premium Oy

Prima Pet Premium Oy tarjoaa lemmikki-ihmisille helppoja, vastuullisia valintoja eläinystävien hyvinvoinnista huolehtimiseen. Meiltä löydät PrimaCatin sokerittomat ja vehnättömät kissanruoat, sekä Hau-Haun laadukkaat koiranruoat.
Lue lisää