Lämminhenkinen, hauska ja jännittävä satu, joka herää eloon kotonasi!

Pupu Jussukka herää kesken päivätorkkujensa ja on kurjalla tuulella. Ilkeä Rontti Roskaaja kulkee pitkin eläinten kotimetsää ja heittelee roskia sinne tänne. Apuanne tarvitaan pysäyttämään Rontti ja antamaan hänelle opetus. Matkalla kohtaatte metsäneläimiä ja pääsette ratkaisemaan monta pulmaa. Saatteko Rontin kiinni ja minkälaisen opetuksen voitte hänelle antaa?

Lämminhenkinen tarina sisältää jännitystä, vauhtia ja hulvattomia hetkiä. Tarinassa käsitellään tärkeitä luonto- ja kierrätysteemoja hauskalla ja osallistavalla tavalla ja se saa niin isot kuin pienetkin Satuseikkailijat heittäytymään mukaan.

Puuhapuu yhdistää tarinan ja leikin, muodostaen koko perheen mieleen painuvan Satuseikkailun. Aikuinen valmistelee leikin, toimii tarinankertojana ja lapsi saa olla seikkailun sankari.

Tilaa nyt ja saat:

  • Koko perheen yhteisen tarinaseikkailun
  • Jännittävän tarinan ja hauskat leikit
  • Tehtävinä käpyjen etsintä, labyrintti, pussijuoksu ja monta muuta
  • Satukirjan, joka ohjaa seikkailua ja opastaa tehtävien suorittamisessa
  • Hauskan muistipelin, jota voi pelata myös jälkeenpäin
  • Helpot ohjeet leikkien valmisteluun

Mikä on Satuseikkailu?

Satuseikkailu on pakkaus, joka toimitetaan teille kotiin. Pakkauksesta löydätte hauskan ja jännittävän tarinan sekä tarinan ympärille luotavan tehtäväradan ohjeineen. Tehtävärata sisältää erilaisia, leikki-ikäisille lapsille sopivia haasteita, jotka kehittävät mm. tasapainoa, ketteryyttä, hahmottamista ja havainnointikykyä.

Jokainen Satuseikkailu on oma tarinakokonaisuutensa ja sisältää uuden sadun ja uudet tehtävät. Voit siis hankkia yhden pakkauksen tai tilata useita erilaisia – tavasta riippumatta, jokainen Satuseikkailu-kerta on todistetusti hauskaa yhteistä puuhaa koko perheelle.

Voitte toteuttaa Satuseikkailun yhden tai useamman kerran, joko sisällä tai ulkona, yhden tai useamman lapsen kanssa. Satuseikkailu takaa hauskan hetken lapselle ja varmasti iloisia hetkiä myös aikuiselle. Mikä onkaan parempaa, kuin nähdä lapsen innosta loistavat kasvot?

Kaikki tarvikkeet Satuseikkailun toteutukseen löytyvät joka kodista ja pakkauksesta.

Sinun ei siis tarvitse elämyksen toteuttamiseksi tehdä muita hankintoja.

Jos jotain puuttuu, annamme ohjeissa vinkkejä ja ripauksella mielikuvitusta pääset pitkälle.

Satuseikkailupakkaus sisältää pääasiassa kierrätettäviä painotuotteita, joten se on myös ekologinen vaihtoehto kulutustavaroille. 

POISTOERÄ! Satuseikkailu: Rontti Roskaaja saa opetuksen

9,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Poistoerä, viimeisiä viedään!
Kotona toteutettava Satuseikkailu, jonka voitte herättää eloon aina uudestaan! Kokonaisuus pitää sisällään:

  • Jännittävän satukirjan ja hauskat leikit 3-6 vuotiaille
  • Tehtävinä käpyjen etsintä, labyrintti, pussijuoksu ja monta muuta
  • Hauskan muistipelin, jota voi pelata myös jälkeenpäin
  • Helpot ohjeet leikkien valmisteluun

Varasto loppu

Puuhapuu

Satuseikkailu on syntynyt ilahduttamaan perheitä, joissa on 3-6-vuotiaita lapsia. Satuseikkailun avulla luot kotiin jännittävän taikamaailman! Lapset ovat tarinan sankareita ja aikuisen tehtävänä on toimia kertojana sekä ohjata leikkiä.

Puuhapuu istutettiin rakkaudesta tarinoihin ja mielikuvituksellisiin seikkailuihin, tuottamaan kivaa puuhaa lapsiperheille. Sen oksilta versoo ideoita ja inspiraatiota perheen yhteiseen ajanviettoon ja unohtumattomiin hetkiin. Enää sinun ei tarvitse keksiä kaikkea itse! ​

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää