Onko tiedossasi juhlat? Tyylikkäällä Slate-tarjoilualustalla/leikkuulaudalla laitat juustot tai vaikkapa hedelmät näyttävästi tarjolle. 

Koko 35 x 24cm.

Tarjoilualusta on valmistettu kivestä. Pinta kestää hyvin käsittelyä ja rustiikkinen design sopii monen makuun. Modernin ilmeensä ansiosta tätä leikkuulautaa ei tarvitse piilottaa kaapin uumeniin, vaan sen voi jättää esille kaikkien ihasteltavaksi. Hurmaa vieraat, ja luo näyttävä kattaus Slate-tarjoilualustan avulla.

Tarjoiluidea

Slate-tarjoilualusta on hyvä varainhankinta-tuote. Kestävä materiaali ja tyylikkyys vetoaa vaativampaankin kotikokkiin. Tuote on myös helppo antaa lahjaksi. 

 

Paino 0,060 kg

Lovin / SLATE kivitarjotin

17,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Kaunis kivinen tarjoilualusta viimeistelee kattauksen! Käytä tätä juustoihin, hedelmiin tai mjuihin herkkuihin. Tarjoilukivi on helppo pitää puhtaana. Koko 35 x 24cm.

Varasto loppu

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää