Jokaisen luonnonystävän suosikkipäiväkirja!

Ostamalla tämän tuotteen tuet samalla Suomen luonnonsuojeluliiton luonnonsuojelutyötä!

Luonnonpäiväkirjan avulla kirjaat tärkeimmät luontoon ja säähän liittyvät havaintosi ylös ja voit verrata vaikka kevään etenemistä aiempiin vuosiin. Voit palata havaintoihisi uudelleen vuosienkin päästä ja muistella helteistä päivää rannalla, jolloin yli lensi valtava merikotka ja miten eräänä helmikuisena aamuna saattoi aamukahvia hörppiessä ihastella pakkasen tekemiä jääkukkia kuistin ikkunoissa.

Kirjan alussa on Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan virikkeitä antava esipuhe. Jokaisen kuukauden alussa on havainnointi-, retkeily- tai luontoon liittyvä puuhasteluvinkki tai -tehtävä. Kirjassa on lukunauha, joka toimii kirjanmerkkinä.

  • Kovakantinen
  • 368 sivua
  • 145 x 210 mm

Valmistettu Suomessa. Painopaikka: Otavan Kirjapaino Oy / Keuruu.

Paino 0,300 kg
Väri

Turkoosi, Keltainen, Musta

Suomen luonnonsuojeluliitto / Luonnonpäiväkirja

19,95

Tuki tiimille: 4,00 €

Kirjaa luonto- ja säähavaintosi 5 vuodelta. Sisältää runsaasti vinkkejä luonnossa havainnointiin, liikkumiseen ja puuhailuun. Ostamalla tämän tuotteen tuet valitsemasi luokan, seuran tai yhdistyksen lisäksi Suomen luonnon suojelua!

  • Valmistettu Suomessa.

Varasto loppu

Suomen luonnonsuojeluliiton Luontokauppa

Ostamalla Luontokaupan norppatuotteita TueTiimiä.fi verkkokaupasta edistät suomalaisen luonnon suojelua!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää