Escape Room Pakohuonepalapeli Tiedemiehen salaisuus on jännittävä yhdistelmä pakohuonepeliä ja palapeliä!

Tässä pakohuoneen ja palapelin sekoituksessa pääset tutkimaan mystistä kartanoa ja ratkaisemaan pala palalta salaisuudet, joita talo kätkee sisäänsä. Voit pelata peliä rauhassa tai käynnistää ajastimen tavoitellaksesi huippupisteitä Pakohuonemoodissa. Pelaa Escape Room Pakohuonepalapeliä yhdessä kaverin kanssa tai nauti pakohuoneen jännityksestä itseksesi.

Kaupungin laidalla sijaitsevan vanhan kartanon murtohälytin on soinut herkeämättä. Olet hiljattain valmistunut poliisiksi ja tulokkaana sinut on lähetetty tutkimaan tapausta. Kartanolle päästyäsi löydät murhatun naisen ruumiin ja pian huomaat muutakin kummallista: etuovea, saati muitakaan talon ovia ei ei saa avattua sisältä käsin. Olet ansassa tässä eriskummallisessa kartanossa ruumiin kanssa, huoneessa ilman ovenkahvoja…

Pelin kulku:

 1. Lue tarina.
 2. Kokoa palapeli, jotta näet mitä päähenkilö näkee.
 3. Ratkaise arvoitukset.
 4. Käytä koodinpurkulevyä löytääksesi oikean symbolin.
 5. Avaa symbolia vastaava lokero ja lue sieltä löytyvä tarina jne…
 6. Toista, kunnes olet koonnut koko kartanon ja paennut!
 • Pakkauksen sisältö: pelisäännöt, koodinpurkulevy, 12 avainpalaa, 10 vihjekolikkoa, 2 myöhemmin käytettävää “mysteeriosaa” sekä 6 lokeroa, joissa on palapelin paloja ja pelin osasia
 • Ikäsuositus: yli 16-vuotiaille
 • Suomenkielinen
 • Peliaika noin 150 min.
 • Pakkauksen mitat: 33 x 23 x 4,5 cm
 • Escape Room Puzzle Adventures

Toyrock / Escape room Tiedemiehen salaisuus -pakohuonepeli (16+)

19,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Murhamysteerien ja palapelien ystävät ilahtuvat tästä pakohuoneen ja palapelin nerokkaasta yhdistelmästä. Seuraa tarinaa ja kokoa palapeliä – ratko arvoituksia, niin saat taas lisää paloja. Selvitä tiedemiehen kohtalo pala palalta!

 • Pelaajat: 1–2
 • Ikäsuositus: yli 16-vuotiaille

Varastossa

ToyRock

Toyrock Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen yritys, joka keskittyy toiminnassaan lasten leluihin ja lapsiperheen vapaa-ajanviettoon liittyvien tuotteiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin.

Pienistä ja mukavista asioista syntyy elämyksiä kaiken ikäisille ihmisille. Niiden mahdollistamiseksi me kaikki Toyrockilla teemme työtä päivittäin.
Lue lisää