Usvan siivoussaippua on raikas tuoksultaan ja se puhdistaa keittiön, saunatilat, puutarhatuolit, kengät, tahrat vaatteista.

Yksi saippua kestää lukemattomia käyttökertoja. Vältyt kantamasta raskaita muovipulloja siivouksia varten, koska tällä yhdellä peset kylppärin, wc:n, tiskialtaat, tenniskengät, melkein mitä vain!

Ekologinen, biohajoava, luonnollisista raaka-aineista valmistettu perinteisen saippuan tapaan valmistettu. Tuoksuina on käytetty luonnon eteerisiä tuoksuöljyjä.

Käyttöohjeet: Kostuta saippua ja siivousliina, hiero saippuaa liinaan tai sieneen, pese puhtaaksi.
Voit myös raastaa saippuaa suihkepulloon, lisää kuumaa vettä, sekoita hyvin kunnes saippuaraaste sulaa, suihkuta ja pyyhi. Huuhtele pinnat tarpeen vaatiessa. Toista käsittely, jos lika on pinttynyttä.

Suositellaan käytettäväksi talouskäsineet kädessä, saippua kuivattaa herkästi käsiä.
Ei ihon pesuun, ainoastaan siivouksiin.
Aineosat: kookosöljy, vesi,lemon eteerinen öljy, laventeli eteerinen öljy, ultramariini mica.
Paino noin 120g.

Allergeenit: limonene, linalool ja citral

Usvan Home Care valikoimaan kuuluu lisäksi pyykkipulveri sekä neljä eri tuoksuista pyykkietikkaa: Puhdas Pyykki, Puuvilla, Raikas sekä Vanilja.

Usva Siivoussaippua

12,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Usvan siivoussaippua on raikas tuoksultaan, ja se puhdistaa keittiön, saunatilat, puutarhatuolit, kengät, tahrat vaatteista.
Yksi saippua kestää lukemattomia käyttökertoja.

Usvan Home Care valikoimaan kuuluu lisäksi pyykkipulveri sekä neljä eri tuoksuista pyykkietikkaa: Puhdas Pyykki, Puuvilla, Raikas sekä Vanilja

Varastossa

Usva Home Care

Suomalaiset Usvan pyykkietikat ovat valmistettu käsin, pienissä erissä kotimaisesta väkiviinaetikasta sekä laadukkaista tuoksuöljyistä. Ekologinen Usva-sarja sopii varainhankintaan, koska tuotteet ovat joka kodissa tarpeellisia.
Lue lisää