Huom: Poistoerän tuotteissa parasta ennen päiväys syys-lokakuu 2022

Pellava-mustikkarouhe

Vuoden Elintarvike -palkinnon voittanut huippusuosittu kotimainen pellava-mustikkarouhe kruunaa ateriasi!

Kotimaisesta pellavasta ja mustikasta Suomessa valmistettu herkullinen pellavarouhe täydentää upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.

Pellavarouhe granaattiomena ja vadelma

Upean makuinen, terveellinen ja monikäyttöinen paahdettu kotimainen pellavarouhe sai kaverikseen granaattiomenaa ja vadelmaa!

Kotimaisesta rapeasti rouskuvasta pellavasta, granaattiomenasta ja vadelmasta Suomessa valmistettu herkullinen pellavarouhe täydentää upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.

Nämä ihanan makuiset Valo24h paahdetut rouhitut pellavarouhesekoitukset sisältävät runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä.

Ruokalusikallinen (n.10g) Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + granaattiomenaa ja vadelmaa tyydyttää päivän omega-3-tarpeen.

Sopii myös suolaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon!

Paino 0,30 kg

POISTOERÄ! Valo24h Pellavarouhe 2pss, valitse maut: mustikka tai granaattiomena-vadelma

9,90

Tuki tiimille: 1,57 €

Huom: Poistoerän tuotteissa parasta ennen päiväys syys-lokakuu 2022

Upean makuiset, laadukkaat, terveelliset ja rapeat pellavarouheet sopivat sellaisenaan esimerkiksi jogurtin päälle ripoteltavaksi, leivontaan ja parantamaan minkä tahansa ruuan ravintoarvoja. Valmistettu Suomessa!

Pakkauksessa 2 pussia, valitse maku!

Varasto loppu

Linseed Oy

Kotimaisesta pellavasta Suomessa valmistetut herkulliset pellavarouheet ja siemennäkkäri täydentävät upeasti niin aamupalan kuin muutkin päivän ateriat. Terveellinen pellava on paahdettu kevyesti, mikä parantaa tuotteen säilyvyyttä ja tuo siihen ihanan pähkinäisen maun.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää