Tämän kangaskassin valmitus työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia. Kassiin on painettu taiteilija Eila Johanssonin upea erityistaiteen teos Kuusamo.

Suomessa painetut ja valmistetut kangaskassit esittelevät eri tyylisuuntien taiteilijoita ja muistuttavat taiteen kuuluvan kaikille. Taiteilija Eila Johansson on piirtänyt koko ikänsä ja hänen teostensa aiheina ovat usein naiset erilaisissa maisemissa. Eila piirtää, maalaa ja askartelee joka päivä, jonka lisäksi musiikki ja laulu ovat lähellä hänen sydäntään. Mustaan kangaskassiin on painettu hänen vaikuttava mustavalkoinen grafiikkatyönsä Kuusamo.

  • Kassin koko: 35x41cm, kahvat 60 cm.
  • Materiaali: 100% puuvilla.
  • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

MIKÄ ON VÄYLÄ RY?

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Mikä kehitysvammaisten työllisyystilanteessa on pielessä?

Suomessa on 25 000 työikäistä kehitysvammaista, joista tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta. Palkkatöissä heistä on vain 2-3%.

Voit lukea lisää Väylä ry:n toiminnasta täältä.

Paino 0,04 kg
Väri

Kanerva, Farkku, Okra, Harmaa, Vihreä

Väylä ry / Eettinen kangaskassi, Kuusamo

19,90

Tuki tiimille: 4,00 €

Rajoitettu erä! Suomessa valmistettu kangaskassi, johon painatettu upea erityistaiteen teos. Tuotteen valmistus työllistää kehitysvammaisia ammattilaisia.

  • Kassin koko: 35x41cm, kahvat 60 cm.
  • Materiaali: 100% puuvilla.
  • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Varastossa

Väylä ry

Väylä ry:n tuotteiden valmistuksessa työllistetään kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tämä on merkittävää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain kaksi prosenttia on palkkatöissä. Kymmenet tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta.

Väylä ry:n tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja esteettisiä arjen käteviä käyttöesineitä. Ostamalla tuotteita autat tarjoamaan kehitysvammaisille ammattilaisille palkkatyön, josta maksetaan työehtosopimuksen mukainen, reilu palkka.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää

Saatat myös pitää...