Ylijääjäämämateriaalista tehty kestotalouspaperi on eettinen ja ekologinen valinta!

Kestotalouspaperilla eli talousliinalla pyyhkäiset pienet tahmaiset kädet, maitopisarat pöydältä tai suupielet ruokailun päätteeksi. Käytön jälkeen voit pestä liinat koneessa 40 asteessa (suosittelemme pesupussin käyttöä) muun pyykin joukossa ja ottaa ne kuivumisen jälkeen uudelleen käyttöön. Kestotalouspaperit ovat värikäs piriste keittiöön ja hauska tapa tehdä taloudestasi jälleen hieman ekologisempi! 

  • Koko: noin 23cm x 17cm
  • Valmistettu ekologisesti ylijäämäkankaista, jokainen tuote-erä on uniikki!
  • Talousliinat on tehty kaksinkertaisesta trikoosta.
  • Pesu 40 asteessa muun pyykin mukana. (pesupussia suositellaan)
  • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

HUOM! Jokainen talousliina on uniikki, liinan koossa ja kankaan kuvioiden kohdistuksessa voi esiintyä hieman vaihtelua.

MIKÄ ON VÄYLÄ RY?

Väylä ry on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on, että tulevaisuudessa jokainen kehitysvammainen saa tekemästään työstä asiallisen palkan.

Mikä kehitysvammaisten työllisyystilanteessa on pielessä?

Suomessa on 25 000 työikäistä kehitysvammaista, joista tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta. Palkkatöissä heistä on vain 2-3%.

Voit lukea lisää Väylä ry:n toiminnasta täältä.

Väylä ry / Kestotalouspaperi (talousliina) 3 kpl

9,90

Tuki tiimille: 2,50 €

NYT UUSI ALEMPI HINTA!

Kestotalouspapereita eli talousliinoja käytetään kuin perinteistä talouspaperia, mutta roskiin heittämisen sijaan ne käytön jälkeen pestään ja käytetään taas uudestaan.

  • Pakkaus sis. 3 kpl talousliinoja kauniissa väreissä ja vaihtelevissa kuoseissa. Huom: Kuosi on tilaajalleen yllätys!
  • Valmistettu ylijäämäkankaista, jokainen valmistuserä on uniikki!
  • Pesu 40 asteessa muun pyykin mukana.
  • Valmistettu Väylä ry:n ompelutiloissa Espoossa. Tuotteen valmistamiseen on osallistunut kehitysvammainen työntekijä, joka saa työstään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Varastossa

Väylä ry

Väylä ry:n tuotteiden valmistuksessa työllistetään kehitysvammaisia ammattilaisia reiluun palkkatyöhön. Tämä on merkittävää, sillä kaikista kehitysvammaisista Suomessa vain kaksi prosenttia on palkkatöissä. Kymmenet tuhannet työskentelevät päivittäin palkatta.

Väylä ry:n tuotteet ovat ekologisia, eettisiä ja esteettisiä arjen käteviä käyttöesineitä. Ostamalla Väylän tuotteen olet mukana työllistämässä kehitysvammaisia ammattilaisia, tukemassa vastuullista työllistämistä ja tekemässä yhteiskunnastamme yhdenvertaisempaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää