Kotimaiset, maukkaat ja terveelliset kasvis- ja marjajauheet ovat todella monikäyttöisiä! Osta itselle tai anna vaikka lahjaksi!

 • Kaupan päälle ladattava reseptivihko.

Uskomme että puhtaimmat, laadukkaimmat, turvallisimmat ja maukkaimmat raaka-aineet tulevat Suomesta. Suomen hyvä ilmanlaatu, saasteeton maaperä sekä puhtaat ja runsaat vesivarat mahdollistavat kotimaisille marjoille, yrteille ja kasviksille mitä parhaimmat kasvuolosuhteet.

Näistä tuotteista saat lisää makua, väriä ja voimaa monenlaisiin ruokiin. Lisää jauhetta vaikkapa sämpylä- tai lettutaikinaan, ripauta sitä kastikkeisiin tai keittoihin tai nauti sellaisenaan vaikkapa jogurtin joukossa. Tuotteet säilyvät hyvin, joten voit pitää sitä aina varalla kaapissasi niin kotona kuin vaikkapa mökilläkin.

Käyttöihje: Käytä 1-3 tl ruoanlaitossa, leivonnassa tai sellaisenaan esimerkiksi smoothien joukossa.

PORKKANA-NOKKONEN -jauhe 120g

 • Ravitseva sekoitus kuivattua porkkanaa ja nokkosta.
 • Yhteen purkilliseen on käytetty lähes 1,5 kg tuoretta porkkanaa! Ja lisäksi ravintorikasta suomalaista nokkosta!
  Paino 0,03 kg

  Yrttihertta / Porkkana-nokkonen jauhe 120G + reseptivihko

  14,95

  Tuki tiimille: 4,00 €

  Terveyttä ja makua Suomesta! Lisää jauhetta vaikkapa sämpylä- tai lettutaikinaan, ripauta sitä kastikkeisiin tai keittoihin tai nauti sellaisenaan vaikkapa jogurtin joukossa.

  • Ravitseva sekoitus kuivattua porkkanaa ja nokkosta.
  • Yhteen purkilliseen on käytetty lähes 1,5 kg tuoretta porkkanaa! Ja lisäksi ravintorikasta suomalaista nokkosta!
  • Valmistettu Suomessa.
  • Kaupan päälle ladattava reseptivihko.

  Varasto loppu

  Yrttihertta

  Yrttihertan kuivatuotteet soveltuvat niin arkeen kuin juhlaankin – ruoanlaittoon, leivontaan ja sellaisinaan nautittaviksi esimerkiksi jogurtin tai smoothien joukossa.

  Käytämme ainoastaan kotimaisia raaka-aineita, jotka kuivataan hellästi ravintoaineet mahdollisimman hyvin säilyttäen. Suosimme luonnontuotteita ja hävikkiuhan alla olevia raaka-aineita sekä pakkaamme tuotteemme ekologisiin 100% kierrätysmateriaaleista valmistettuihin pakkauksiin.

  Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
  Lue lisää