Osta itselle tai anna lahjaksi – Kaikki rakastavat korkealaatuisia kotimaisia mausteita ja yrttejä!

Yrttipaja on Suomen suurin yrttitukku. Yrttipajalla on laaja valkoima eri yrttejä ruoaksi, mausteeksi ja ulkoiseenkin käyttöön. Rakkaudella viljellyt ja kerätyt yrtit kruunaavat ruoanlaiton!

Viljellyt kasvit tuotetaan aina luonnollisesti, ilman kemiallisia lannoitteita tai lisäaineita ja keruukasvit kerätään suomen puhtaasta (villistä) luonnosta.

  • Lahjakortti toimii 15 € arvoisena maksuvälineenä www.yrttipaja.fi verkkokaupassa.
  • Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin ja se on voimassa 31.12.2025 saakka.
  • Voit antaa lahjakortin lahjaksi tai käyttää sen itse!
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin eikä lahjakortteihin. Lahjakortista ei palauteta rahaa, jos ostoksen summa alittaa lahjakortin arvon.

Yrttipaja / 15 € lahjakortti

15,00

Tuki tiimille: 3,00 €

Tue varainhankintaa tekevää tiimiä sekä suomalaista ruuantuotantoa ostamalla lahjakortti suomalaisen Yrttipajan verkkokauppaan!

Lahjakortin voi lunastaa osoitteessa www.yrttipaja.fi

  • Lahjakortti toimitetaan toimituskuluitta tilaajan sähköpostiin.
  • EHDOT: Voimassa 31.12.2025 saakka. Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin alennuskoodeihin eikä lahjakortteihin.

Varastossa

Yrttipaja

Yrttipaja on Suomen suurin yrttitukku. Yrttipajalla on laaja valkoima eri yrttejä ruoaksi, mausteeksi ja ulkoiseenkin käyttöön. Viljellyt kasvit tuotetaan aina luonnollisesti, ilman kemiallisia lannoitteita tai lisäaineita ja keruukasvit kerätään suomen puhtaasta (villistä) luonnosta. Rakkaudella viljellyt ja kerätyt yrtit kruunaavat ruoanlaiton!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää