JOULUKALENTERI 14. LUUKKU

<< Takaisin Joulukalenteriin

TueTiimiä.fi ❤ Lovin

VALKOINEN TERMOSPULLO 550ml -50%

Pienet arkiset päätökset ovat niitä, jotka tuovat suurimmat muutokset. Lapset seuraavat läheltä päivittäisiä valintojamme ja oppivat niistä. Kertakäyttötuotteiden sijaan valitaan se kestävämpi vaihtoehto ❤️

Tee vastuullinen valinta ja säästä 50%!

“Monikäyttöinen teräspullo, jossa kaksiseinäinen rakenne. Konepesunkestävä! Tilavuus 550ml ja tiivis teräskorkki. Kätevän kokoisia ja sopii vaikkapa käsilaukkuun!” Lue lisää…

  OSALLISTU PÄÄARVONTAAN!

  Joulukalenterin pääpalkintona on ilmaiset ruokaostokset perheellesi. Osallistu jättämällä sähköpostisi alle. Lisätietoa pääarvonnasta tämän sivun alalaidassa.


  JOULUKALENTERIN PÄÄARVONTA

  Voita ilmaiset ruokaostokset perheellesi!  Osallistu joulukalenterimme pääarvontaan vaikka jokaisena joulukuun päivänä! Palkintona arvomme yhdelle onnekkaalle ilmaiset ruokaostokset. Palkinnon tarjoaa hävikkiä vähentävä Fiksuruoka.fi. Lahjakortin arvo 50€.

  Osallistu jättämällä sähköpostisi yllä olevalle lomakkeelle. Arvonta suoritetaan 27.12. kaikkien osallistuneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

  Fiksuruoka.fi: Pyrimme toiminnallamme vähentämään ruokahävikin määrää Suomessa ja samalla tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman ruokaa sekä käyttötavaraa.

  Verkkokauppamme valikoima koostuu pääosin poisto- ja jäännöseristä, joita ostamme suomalaisilta valmistajilta, maahantuojilta ja tukkuketjuilta. Me Fiksuruoalla olemme sitä mieltä, että näitä tuotteita ei kannata hävittää, vaan tuoda ne mieluummin luontoa säästäen jokaisen ostettavaksi. Samalla pyrimme helpottamaan myös toimittajiemme arkea ostamalla heiltä poisto- tai loppueriä, jotka eivät ehkä muuten menisi kaupaksi.

  Takaisin ylös