Hurjaakin menoa kestävät Isoveli & Pikkuveli terästermokset.

Väri: teräs.

Pakkaus sisältää kaksi eri kokoista termosta. Pullojen koot 350ml ja 600ml. Kätevästi voi laittaa pienempään pulloon lämmintä juomaa ja toiseen raikasta vettä.

Kaksi trendikästä terästermosta. Toinen on isompi 600ml isovelipullo ja toinen pienempi 350ml pikkuvelipullo. Teräksiset termokset kestävät kovaakin menoa, esim. treenikassista toiseen vaihtoa. Joskus juomapullot saavat kovaa kyytiä matkan varrella. Design on modernin tyylikäs ja yksinkertainen.

Termokset sopivat lämpimille ja kylmille juomille.

Isoveli & pikkuveli termokset on vauhdikas valinta varainhankinnan tuotteeksi, koska niissä pysyvät juomat mukana kovassakin menossa.

Paino 0,060 kg

Lovin / Termospullosetti 600ml & 350ml

34,90

Tuki tiimille: 16,00 €

SUPERTUKI!

Pakkaus sisältää kaksi eri kokoista termosta. Pullojen koot 350ml ja 600ml. Kätevästi voi laittaa esimerkiksi pienempään pulloon lämmintä juomaa ja toiseen raikasta vettä.

Varastossa

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää