Kaikki mitä tarvitset frisbeegolfin pelaamiseen yhdessä paketissa!

Discmania All In One Disc Golf Set on loistava aloituspaketti frisbeegolfin pelaamiseen. Paketti sisältää Discmania Lite Pro Basket -korin ja 4 Discmanian Active -linjan Sensei putteria.

Keveytensä ansiosta Discmania Lite Pro Basket on helppo koota ja siirtää paikasta toiseen, ja se sopiikin hyvin sisä- ja ulkopeleihin. Sensei on hyvin monipuolinen kiekko. Se sopii aloittelijoille ensimmäiseksi kiekoksi ja pidempään pelanneille monenlaiseen käyttöön: putteihin, lähestymisheittoihin ja myös erilaisiin draiveihin.

Neutraalin lentoratansa ansiosta Sensei on mainio kiekko heittotekniikoiden harjoitteluun! Neljän samanlaisen kiekon ansiosta saat helposti harjoiteltua oikeaa heittotekniikkaa, kun voit toistaa saman liikkeen useasti ilman kiekon hakua korista.

  • Mukana: Discmania Lite Pro Basket -kori, 4 Active Sensei -putteria
  • Kaikki setin tuotteet ovat PDGA-hyväksyttyjä

Discmania / All In One Disc Golf Set -aloituspaketti

139,90

Tuki tiimille: 24,00 €

Laadukas kokonaisuus, jolla pääset sukeltamaan frisbeegolfin maailmaan. Ilmainen toimitus!

  • Helppo aloitussetti pihapelailuun
  • Mukana kori ja 4 kiekkoa
  • Kevyt helposti siirrettävä kori
  • Sopii sisälle ja ulos

Vain 7 varastossa

Discmania

Suomalaislähtöisen Discmanian korkealaatuiset frisbeegolf-tarvikkeet tunnetaan maailmanlaajuisesti. Oletpa sitten frisbeegolfin vastikään löytänyt aloittelija, tai jo vuosia pelannut harrastaja, löydät valikoimista juuri sinulle sopivat pelivälineet!
Lue lisää