KOLLAGEENIPROTEIINIPATUKAT OVAT VAAJAKOSKELLA VALMISTETTUJA!

3 kpl patukoita: Crunchy Caramel Cinnamon 50g, Almond Seasalt 50g & Ginger Lime 50g

Ainutlaatuiset Foodinin kollageeniproteiinipatukat ovat uniikki, puhdas vaihtoehto perinteiselle proteiinipatukalle. Nämä patukat valmistuvat luonnon omista raaka-aineista, kuten pähkinöistä ja siemenistä, ilman lisä- tai säilöntäaineita. Jokaisessa patukassa on 12-13 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia. 

Kollageeniproteiinipatukka on täydellinen pari salitreenille ja lenkkipolulle, ja se vie nälän myös palaveripäivän tai opiskelusession venyessä. Patukka on niin herkullinen, että se sopii myös herkutteluun! Kokeile palastella ja dippailla patukoita, tai tee napostelusekoitus useammasta mausta! 

Kollageeniproteiinipatukoihin on monipuolisten raaka-aineiden ja kollageenin lisäksi sisällytetty myös Bacillus Coagulans -probiootteja eli maitohappobaketeereja. Patukat ovat täysin maidottomia ja gluteenittomia. Säilytä kuivassa ja viileässä. 

Crunchy Collagen Protein Bar Ginger Lime, 50g

ALKUPERÄMAA/URSPRUNGSLAND:

SISÄLTÖ/INNEHÅL: CASHEWPÄHKINÄ, MANTELI, nautakollageeni 13%, kookosnektari, riisimuro, auringonkukansiemen, inkivääri 8,9%, PARAPÄHKINÄ, kuivattu lime 0,8%. / CASHEWNÖT, MANDEL, bovint kollagen 13%, kokosnektar, puffat ris, solrosfrön, ingefära 8,9%, PARANÖT, torkad lime 0,8%.

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL PER 100G:

Energia/Energi: 1720 kJ, 411 kcal,
Rasva/Fett: 25 g
-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 3,8 g,
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 11,3g/ 22,6g
-joista sokereita/varav sockerarter: 10 g
Proteiini/Protein: 24 g
Suola/Salt: 26mg

Crunchy Collagen Protein Bar Almond Seasalt, 50g

ALKUPERÄMAA/URSPRUNGSLAND:

SISÄLTÖ/INNEHÅL: MANTELI 40%, kookosnektari, nautakollageeni 13,5%, tumma suklaa (kaakaonibs, kookossokeri, kaakaovoi), riisimuro, CASHEWPÄHKINÄ, PARAPÄHKINÄ, auringonkukansiemen, merisuola 0,08%. / MANDEL 40%, kokosnektar, bovint kollagen 13,5%, mörk choklad (kakaonibs, kokossocker, kakaosmör), puffat ris, CASHEWNÖT, PARANÖT, solrosfrön, havssalt 0,08%.

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅLL PER 100G:

Energia/Energi: 1955 kJ, 466,8 kcal,
Rasva/Fett: 34 g
-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 8 g,
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 8,1 g/ 16,2 g
-joista sokereita/varav sockerarter: 8,4 g
Proteiini/Protein: 24 g
Suola/Salt: 134mg

 

Crunchy Collagen Protein Bar Caramel Cinnamon, 50g

ALKUPERÄMAA/URSPRUNGSLAND:

SISÄLTÖ/INNEHÅL: Cashew, manteli, hydrolysoitu kollageeni, kookosnektari, pekaanipähkinä, taateli, pellavansiemen, auringonkukansiemen, riisimuro, kaneli 1%. / Cashewnöt, mandel, hydrolyserad kollagen, kokosnektar, pekannöt, dadlar, linfrön, solrosfrön, puffat ris, kanel 1%.

RAVINTOSISÄLTÖ/NÄRINGSINNEHÅL PER 100G:

Energia/Energi: 1864 kJ, 455 kcal,
Rasva/Fett: 29 g
-josta tyydyttyneet/varav mättat fett: 4,2 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater: 20 g
-joista sokereita/varav sockerarter: 11 g
Proteiini/Protein: 26 g
Suola/Salt: 30 mg

 

Foodin / Kollageeniproteiinipatukat 3 kpl

8,50

Tuki tiimille: 2,00 €

NAM! Nämä Suomessa valmistetut proteiinipatukat päivittävät tavalliset proteiinipatukat 100-0.

  • 3 kpl patukoita 3 eri maussa: Crunchy Caramel Cinnamon 50g, Almond Seasalt 50g & Ginger Lime 50g
  • Jokaisessa patukassa on 12-13 grammaa proteiinia, josta 6,5-7,5 grammaa on laadukasta, hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia. 
  • Kollageeniproteiinipatukoihin on monipuolisten luonnollisten raaka-aineiden ja kollageenin lisäksi sisällytetty myös Bacillus Coagulans -probiootteja eli maitohappobaketeereja.

Vain 1 varastossa

Foodin

Foodinin vahvuudet kulminoituvat vahvaan ammattitaitoon: omaan tuotekehitykseen ja tuotantoon. Foodinin tuotteita kehitetään pitkälti sen mukaan mitä asiakkaamme meiltä toivovat ja millaisia tuotteita itse haluamme käyttää. Perustaja Lasse Jalkasen työparina tuotekehityksessä on Foodinilla ollut mukana jo useamman vuoden ajan pitkän linjan ravitsemusasiantuntija Jaakko Halmetoja.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää