Ajaton ja laadukas teräksinen pihviveitsi.

  • Setti sis. 2 kpl pihviveitsiä.

Musta tyylikäs kahva sopii jokaiseen kattaukseen. Sahalaitainen veitsiteräksestä valmistettu terä leikkaa lihan tasaisesti ja helposti. Läpiniitattu rakenne tekee kahvasta kestävän.

Ennen ensimmäistä käyttökertaa pese veitsi käsin miedolla astianpesuaineella. Huuhtele ja kuivaa huolellisesti.

Heirol pihviveitsen voi pestä pesukoneessa. Suosittelemme kuitenkin veitsien pesemistä käsin, jolloin ne säilyvät pidempään terävinä. Pesun jälkeen veitset tulee huuhdella ja kuivata huolellisesti. Älä jätä veitsiä likoamaan tai anna ruoantähteiden kuivua veitsien pintaan, sillä ajan saatossa ruokien hapot ja suola vahingoittavat veitsiterästä.

Materiaali: veitsiteräs. POM-kahva.
Terän pituus: 11,5 cm
Veitsen kokonaispituus: 22 cm

Heirol / Pihviveitsisetti 2 kpl

12,90

Tuki tiimille: 2,50 €

Setti sis. 2 kappaletta laadukkaita pihviveitsiä, joiden tyylikäs ulkomuoto tekee niistä yhteensopivan monenlaiseen kattaukseen. Osta itselle tai lahjaksi!

Varasto loppu

HEIROL

Suomalainen Heirol tunnetaan laadukkaista paistinpannuista, kattiloista, veitsistä, pienvälineistä, puutuotteista sekä upeista astioista. HEIROLin intohimo on erinomaisen hyvä ruoka ja ihmiset. Ruoka ei ole osa elämää vaan elämä itse, rakkaudenosoitus.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää