Näyttävä 150cm joulukuusi kotiin tai työpaikalle!
HELSINKI keinokuusi on erittäin aidon, suomalaisen kuusen näköinen. Pienet havut ovat sirot ja runsaat. HELSINKI sopii erinomaisesti jokajouluiseksi ratkaisuksi moderniin kotiin tai vaikka yrityksen, vanhainkodin tai koulun saliin. Helppo koota ja purkaa, vain 2 osaa. Vaivaton säilyttää kohtuullisen pienessä pakkauksessa.

  • valitse korkeus 150cm
  • leveys 128cm
  • paino 6,5kg

Näyttävä 150cm tekokuusi luo tunnelmaa! Helppo koota ja purkaa, vaivaton säilyttää kohtuullisen pienessä pakkauksessa. Kaunis ja luonnollisen näköinen HELSINKI on kestävä ratkaisu vaativaan tarpeeseen. Tämä keinokuusi on 1,5-metriä korkea ja sen alaoksiston halkaisija on 128cm.

– Materiaali: PVC / metalli

– Tuotteen mitat: Halkaisija 128 x Korkeus 150 cm

– Koottava, 2 osaa

– Pakkausyksikön sisältö: tukeva metallijalka, keinokuusi

– Pakkausyksikön mitat: 80 x 20 x 28cm – 6,15kg

Paino 0,060 kg
KOKO

150cm, 180cm, 210cm

Lovin / HELSINKI joulukuusi 150cm

149,00

Tuki tiimille: 30,00 €

VIIMEINEN KAPPALE – NOPEA TOIMITUS!

HELSINKI keinokuusi on erittäin aidon, suomalaisen kuusen näköinen! Pienet havut ovat sirot ja runsaat. HELSINKI sopii erinomaisesti jokajouluiseksi ratkaisuksi moderniin kotiin. Helppo koota ja purkaa, vaivaton säilyttää.

  • Koko 150cm
  • Leveys 128cm

 

Vain 1 varastossa

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää