Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan!

Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteen 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

Hellävarainen käsienpesuneste, joka soveltuu myös allergikoille & vegaaneille!

Kotoisa Ekotuotteet hellävarainen käsienpesuneste 300 ml pumppupullo + 900 ml täyttöpussi tehokkaaseen käsienpesuun. Raikas, kevyt eukalyptuksen tuoksu.

  • Tehokas ja riittoisa, vain pisara riittää
  • Glyseriini ja auringonkukkaöljy kosteuttavat ihoa
  • Ei sisällä mitään ylimääräistä – vain luonnollisia, 100 % kasvipohjaisia raaka-aineita, jotka hajoavat luonnossa muutamassa päivässä!

Kätevä ja riittoisa 900ml täyttöpussi riittää peräti kolmeen täyttökertaan ja säästää muovia noin 80 % pulloon verrattuna!

Ainesosat/Ingredienser
Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulphate (Palm kernel oil), Sea Salt, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Eucalyptus Globulus Oil, Betaine, Citric Acid.

Paino 1,3 kg

Kotoisa Ekotuotteet Hellävarainen Käsienpesuneste + täyttöpussi

24,90

Tuki tiimille: 10,00 €
  • Jättikoko: 1,2 litraa käsienpesuainetta riittää pitkään! (Määrä vastaa neljää täyttä pumppupullollista)
  • 100 % luonnonmukainen käsienpesuneste, jonka ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä
  • Sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä ja auringonkukkaöljyä
  • Kevyt eukalyptuksen tuoksu
  • Turvallinen allergikoille

Varasto loppu

Kotoisa Ekotuotteet

Käyttämällä kotimaisia Kotoisa Ekotuotteet -sarjan pesuaineita vaikutat positiivisesti ympäristömme tilaan! Korkealaatuiset Kotoisa Ekotuotteet -puhdistusaineet ja pesutuotteet sopivat herkimmällekin hipiälle, eivätkä ne kuormita luontoa. Tuotteen 100 % luonnonmukaiset ainesosat hajoavat luonnossa muutamassa päivässä. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja allergisille. Kotimaisen pakkauksen voi kierrättää tai polttaa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää