Bella Heat Beauty Bomb – korkealaatuinen monivitamiini hiuksille, iholle ja kynsille.

Bella Heat Beauty Bomb – monivitamiini hiuksille, iholle ja kynsille

Monipuolinen lisäravinne hiuksille, iholle ja kynsille sisältää tärkeitä ravintoaineita, jotka edistävät kauneutta sisältäpäin – jotta sinä näyttäisit hyvältä jokaikinen päivä!

Bella Heat Beauty Bomb monivitamiini hiuksille, iholle ja kynsille.

Monipuolinen lisäravinne hiuksille, iholle ja kynsille

Hyvinvointia hiuksille, iholle ja kynsille

Palauttaa ihon hehkun, hiusten elinvoimaisuuden ja kynsien vahvuuden ainutlaatuisen vitamiinien, mineraalien ja ravintoaineiden tiivisteellä.

Bella Heat Beauty Bomb monivitamiini hiuksille, iholle ja kynsille.

Monivitamiini elinvoimaisille hiuksille

Sisältää runsaasti folaattia ja biotiinia

Nämä ovat B-vitamiinin muotoja, joiden on jo kauan tiedetty edistävän hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia. Beauty Bomb sisältää uskomattoman 1,467 milligrammaa folaattia ja 600 milligrammaa biotiinia jokaisessa päivittäisessä annoksessa!

Bella Heat Beauty Bomb monivitamiini hiuksille, iholle ja kynsille.

Vitamiinit ja mineraalit säihkyvälle iholle

Sisältää runsaasti mineraaleja ja tarkkaan valittuja vitamiineja

Immuunipuolustusjärjestelmän toiminnan takaamiseksi, olemme valinneet Beauty Bomb -tuotteeseen tärkeitä mineraaleja kuten rautaa, mangaania ja sinkkiä. Se sisältää A-, C-, D-, E-vitamiineja sekä B1-, B5-, B6- ja B12-vitamiineja. Kaikilla näillä on tärkeä tehtävä ihon, kynsien ja hiusten hyvinvoinnille.

Korkealaatuisten aineiden yhdistelmä merkiltä, johon voit luottaa

Beauty Bomb koostuu johtavien lisäravinneasiantuntijoiden kokoamien aineiden yhdistelmästä. Meille Bella Heatilla on tärkeää, että tuotteet ovat ensiluokkaisia ja että ne edistävät asiakkaittemme hyvinvointia. Merkkimme perustana ovat parhaat raaka-aineet sekä erinomainen asiakaspalvelu ja -tuki.

Bella Heat Beauty Bomb monivitamiini hiuksille, iholle ja kynsille.

Vitamiinit ja mineraalit vahvoille kynsille

Sanontaan “kauneus tulee sisältäpäin” on syynsä, sillä ensiluokkaisilla lisäravinteilla ja monipuolisella ruokavaliolla on suuri merkitys ihon, hiuksien ja kynsien hyvinvointiin.

Ihanteellisesti nämä kaikki saataisiin ravinnosta, joka pohjautuu puhtaaseen proteiiniin, täysjyväviljoihin, hedelmiin ja vihanneksiin. Monet ihmiset eivät kuitenkaan saa riittävästi vitamiineja ja mineraaleja ravinnosta.

Tässä Beauty Bomb voi auttaa, sillä se tarjoaa lisäravinteita ja etuja ruokavalion lisäksi niin hiuksille, iholle kuin kynsillekin. Se auttaa tekemään hiuksista silkkisen pehmeät ja vahvemmat. Se suojelee ihoa vanhenemiselta ja auttaa kynsiäsi kasvamaan vahvempana.

Tässä Beauty Bombin aktiivisten aineiden edut tiivistettynä:

Biotiini, B-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä H-vitamiini tai B7, auttaa soluja kasvamaan ja tehostaa aminohappojen aineenvaihduntaa, joka on tärkeää hiusten ja kynsien kasvulle. Biotiinin puute johtaa hiusten menettämiseen, kuivaan ihoon ja halkeileviin kynsiin.

Folaatti hidastaa ennenaikaista vanhenemista, erityisesti juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Se lisää kollageenin tuotantoa, joka edistää ihon kiinteytymistä. Kollageeni auttaa myös tekemään ihosta joustavamman. Lisäksi folaatti vahvistaa hiuksia ja edistää kynsien kehittymistä.

A-vitamiini auttaa soluja uudistumaan ja edistää solujen syntymistä, jotta ihosta tulee nuorempi ja hehkuvampi. Se parantaa hiusten hyvinvointia tuottamalla talia, joka ehkäisee hiusten katkeilua.

C-vitamiini edistää normaalia kollageenintuotantoa. Sen lisäksi C-vitamiini on antioksidantti, joka suojaa ihon soluja vapailta radikaaleilta, jotka syntyvät UV-valolle altistumisesta. Se myös tasoittaa ihon sävyä ja edistää ihon hehkumista.

Kalsium suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Se auttaa ihoa säätelemään kuolleiden solujen määrää ja uusien solujen syntymistä. Kalsiumilla on tärkeä rooli kynsien ja kynsinauhojen vahvistamisessa.

Rauta aktivoi B-vitamiineja ja tekee ihosta hehkuvamman. Riittävä määrä rautaa tekee hiuksista kiiltävät, vahvemmat, tasaisemmat eivätkä ne takkuunnu niin helposti.

D3-vitamiini, joka tunnetaan myös ”aurinkovitamiinina”, hidastaa ihon vanhenemista stimuloimalla solujen uudistamista, niiden korjaamista ja aineenvaihduntaa. Tämä rasvapohjainen vitamiini auttaa kalsiumia ja fosforia imeytymään.

E-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka ehkäisee UV-säteiden vahinkojen syntymistä. Se on tarpeellinen myös päänahan hyvinvoinnille, ja tekee siitä vahvan pohjan hiuksille.

B1-vitamiini vähentää juonteiden ja ryppyjen syntymistä. Se tunnetaan myös nimellä tiamiini, joka edistää veren ja hapen virtaamista hiuksiin, jotta kaikki tarpeelliset ravintoaineet imeytyvät ja tekevät niistä hyvinvoivat ja kiiltävät.

B12-vitamiini edistää ihon hyvinvointia vähentämällä punaisuutta, kuivuutta ja tulehduksia. Se vahvistaa kynsiä ja vähentää hiusten katkeilua, koska se edistää punasolujen ja karvatuppien syntymistä.

B5-vitamiini kosteuttaa ihoa ja edistää haavojen parantumista. Se suojaa hiuksia katkeilulta, vähentää hiustenlähtöä, tuuheuttaa ja tekee niistä helpommin käsiteltävät.

Magnesium tukee soluja ja se poistaa kuolleita hiustuppeja ja edistää näin hiusten hyvinvointia.

Mangaani edistää kollageenin tuotantoa ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan, joka pitää ihosi hyvinvoivana ja vahvana.

Kalium kosteuttaa ihoa. Riittävä määrä edistää hiusten kasvua ja tekee niistä vahvemmat.

Sinkki todistettavasti vähentää tulehduksia ja suojelee haitalliselta UV-säteilyltä, sillä se toimii luontaisena aurinkosuojana. Se toimii myös antioksidanttina, joka auttaa pitämään ihon nuorekkaana.

Nämä kaikki mineraalit, vitamiinit ja ravintoaineet tekevät Bella Heat Beauty Bomb – monivitamiinista täydellisen lisäravinteen vahvistamaan hiuksia ja varmistamaan ihosi ja kyntesi hyvinvoinnin – jotta voit näyttää upealta joka päivä.

Bella Heat Beauty Bomb monivitamiini hiuksille, iholle ja kynsille.

Täydellinen monivitamiini vahvistamaan hiuksia ja varmistamaan ihosi ja kyntesi hyvinvoinnin

AINESOSAT

Suositeltu vuorokausiannos sisältää (2 kappaletta / Rekommenderad daglig dos innehåller (2 bitar):

A-vitamiini/A-vitamin . . . . . 120 mcg, 13*
C-vitamiini/C-vitamin . . . . . 120 mg, 133*
Kalsium/Kalcium . . . . . 80 mg, 6*
Rauta/Järn . . . . . 14,5 mg, 81*
D-vitamiini/D-vitamin . . . . . 20 mcg, 100*
E-vitamiini/E-vitamin . . . . . 14 mg, 93*
B1-vitamiini/B1-vitamin . . . . . 6 mg, 500*
B6-vitamiini/B6-vitamin . . . . . 8 mg, 471*
Folaatti/Folat . . . . . 1,467 mcg, 367*
B12-vitamiini/B12-vitamin . . . . . 12 mcg, 500*
Biotiini/Biotin . . . . . 600 mcg, 2000*
B5-vitamiini/B5-vitamin . . . . . 30 mg, 600*
Magnesium . . . . . 120 mg, 29*
Sinkki/Zink . . . . . 7 mg, 64*
Mangaani/Mangan . . . . . 4 mg, 174*
Kalium/Kalium . . . . . 12 mg, <1*
Sekoitus/Blandning . . . . . 409 mg:
4-aminobentsohappo/Paraaminobensoesyra, L-tyrosiini HCL/L-tyrosin, metsäkorteuute/ skogsfräken ekstrakt, Fo-Ti -juuri [villijuuri]/ Fo-Ti rot, bambu uute/bambu ekstrakt, nokkosenjuuri/brännässla ekstrakt, pioni/pion, spirulina/spirulina, sahapalmu/sågpalmsfrukt, kasvisterolit/växtsterol, alfa-alfa/blålusern, ohranoras/korngräs

* NRV (nutrient reference values) = Vuorokautisen saannin vertailuarvosta / Av jämförelsevärdet för detdagliga intaget

Beauty Bomb on laktoositon ja gluteeniton.

Sisältää soijaa. Muut ainesosat: riisijauho,
magnesiumstearaatti, piioksidi, selluloosa (kasvikapseli).

Innehåller soya. Andra ingredienser: rismjöl,
magnesiumstearat, kiseldioxid, cellulosa (växtkapsel).


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Lopeta käyttö,
mikäli ilmenee haittavaikutuksia. Säilytys: Huoneenlämmössä, valolta suojattuna kuivassa paikassa. Kosttillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn. Avbryt användningen om biverkningar uppstår. Förvaring: På torr plats och i rumstemperatur. Skyddad mot ljus.

Suositeltava vuorokausiannos: 2 kapselia. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Rekommenderad daglig dos: 2 kapslar. Den rekommenderade dagliga dosen skall ej överskridas.

TUOTETIEDOT:

  • Pakkauksessa on 60 kapselia = sisältää 30 annosta.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Valmistusmaa: USA

Lifeturn / Bella Heat Beauty Bomb 60 kaps.

26,90

Tuki tiimille: 6,00 €
  • Pakkauksessa on 60 kapselia = sisältää 30 annosta.
  • Edistää hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia
  • Ravitsee hiuksia ja auttaa tekemään hiuksista pehmeämmät
  • Suojelee ihoa vanhenemiselta
  • Auttaa kynsiä kasvamaan vahvempana

Varasto loppu

Lifeturn

Lifeturn on suomalainen kahden perheen yritys. Meiltä löydät tuotteet kuntoiluun, terveyteen ja tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää