Kesäinen lahjapaketti, mukaan vietäväksi kesän juhliin. Ihana muisto kesästä myös muihin vuodenaikoihin.

Sisältää lahjakassin ja termospullon 500ml. (huom settiin kuulunut aiemmin myös termosmuki, mutta nämä loppuneet varastosta)

Tuotteiden kuosissa on kaunis niittymaisema.

Teräksestä valmistetussa termospullossa pysyy kätevästi juomat kylmänä tai kuumana – oman maun mukaan. Pullo on pakattu kauniiseen lahjakassiin, joka on helppo lahja mökille tai kesäjuhliin.

Niitty lahjapaketti on erinomainen valinta varainhankinnan tuotteeksi, koska se on valmiiksi pakattu, ja helppo antaa lahjaksi. 

Paino 0,060 kg

Lovin / NIITTY – termospullo ja lahjakassi

10,00

Tuki tiimille: 1,50 €

Hurmaava lahjapakkaus itselle tai lahjaksi! Teräksinen termospullo sopii kylmille ja kuumille juomille. Mukana kaunis, niitty-kuvioinen lahjakassi! (Huom: Settiin kuulunut aiemmin myös termosmuki, mutta se on loppu varastosta)

Sisältää termospullon 500ml ja lahjakassin. 

Varasto loppu

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää