Kesäinen lahjapaketti, mukaan vietäväksi kesän juhliin. Ihana muisto kesästä myös muihin vuodenaikoihin.

Sisältää termospullon 500ml ja matkamukin 300ml.

Tuotteiden kuosissa on kaunis niittymaisema.

Teräksestä valmistetussa termospullossa pysyy kätevästi juomat kylmänä tai kuumana – oman maun mukaan. Matkamukiin saat mukaan mielijuomasi, oli sitten kyse piknistä taikka kesäfestareista. Vehnäkuidusta valmistetussa mukissa on silikoninen kansi, sekä silikoninen tarttumispinta, joten juoma ei luiskahda kädestä vauhdikkaammassakaan menossa. Pullo ja muki on pakattu kauniiseen lahjakassiin, joka on helppo lahja mökille tai kesäjuhliin.

Niitty lahjapaketti on erinomainen valinta varainhankinnan tuotteeksi, koska se on valmiiksi pakattu, ja helppo antaa lahjaksi. 

Paino 0,060 kg

Lovin / NIITTY – termospullo, termosmuki ja lahjakassi

15,00

Tuki tiimille: 2,25 €

Hurmaava lahjapakkaus itselle tai lahjaksi! Teräksinen termospullo sopii kylmille ja kuumille juomille, kannellinen muki on kätevä kantokahville. Mukana kaunis, niitty-kuvioinen lahjakassi!

Sisältää termospullon 500ml ja matkamukin 300ml.

Varastossa

Lovin.fi

Sisustus- ja lifestylemyymälä Lovin.fi on mukana TUETIIMIÄ.FI varainhankinnassa tuotteilla, joista on iloa aktiivisille lapsiperheille. Lovin tarjoaa kauniita ja käytännöllisiä tuotteita, joista on iloa pitkään!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää