Ihana kotimainen pipo lapsille ja aikuisille!

Pieni kettu repolainen tassuttelee ylväästi tässä Nuutti -kuosisessa trikoopipossa. PaaPiin kotimainen trikoopipo on malliltaan ajaton ja sopii kaikille. Pipon materiaalina on joustava ja pehmeä luomupuuvilla. Reilun kokoinen pyöreä tupsu on 100% puuvillaa. Tämä pipo saa hymyn huulille!

Pipo on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa!

  • Pipon koko on M (päänympärys 54-57), ja se sopii joustavuutensa ja kokonsa puolesta suurimmalle osalle kouluikäisistä (yli 6v) sekä aikuisille.

Materiaali on luomupuuvillatrikoo, joka on valmistettu ja painettu Liettuassa, GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa. GOTS -sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle.

Suunnittelijat: Anniina Isokangas & Paula Isopahkala
Materiaali: Luomutrikoo (95 % luomupuuvilla, 5 % elastaani). Kutistuvuus n. 5-10 %.
Pesu: 60 °C esipesu ja jatkossa 40 °C hienopesu. Rumpukuivausta ei suositella.
Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Kutistuvuus: 5-10%

PaaPii / Tupsupipo Nuutti, turkoosi

17,90

Tuki tiimille: 3,68 €

Laadukas, Suomessa valmistettu iki-ihana PaaPiin trikoopipo.

  • Pipon koko on M (päänympärys 54-57), ja se sopii joustavuutensa ja kokonsa puolesta suurimmalle osalle kouluikäisistä (yli 6v) sekä aikuisille.

Vain 2 varastossa

PaaPii Design Oy

Kaikki PaaPiin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Käytetyt materiaalit ovat vastuullisesti tuotettuja sekä ekologisia. Kiitos, että tuet suomalaista työtä!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää