Ihana kotimainen pipo lapsille ja aikuisille!

Pieni kettu repolainen tassuttelee ylväästi tässä Nuutti -kuosisessa trikoopipossa. PaaPiin kotimainen trikoopipo on malliltaan ajaton ja sopii kaikille. Pipon materiaalina on joustava ja pehmeä luomupuuvilla. Reilun kokoinen pyöreä tupsu on 100% puuvillaa. Tämä pipo saa hymyn huulille!

Pipo on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa!

  • Pipon koko on M (päänympärys 54-57), ja se sopii joustavuutensa ja kokonsa puolesta suurimmalle osalle kouluikäisistä (yli 6v) sekä aikuisille.

Materiaali on luomupuuvillatrikoo, joka on valmistettu ja painettu Liettuassa, GOTS- ja Öko tex -sertifioidussa tehtaassa. GOTS -sertifikaatti takaa, että kankaan valmistus on luonnonmukaista alusta loppuun. Öko tex puolestaan varmistaa, että kangas on turvallinen myös herkälle iholle.

Suunnittelijat: Anniina Isokangas & Paula Isopahkala
Materiaali: Luomutrikoo (95 % luomupuuvilla, 5 % elastaani). Kutistuvuus n. 5-10 %.
Pesu: 60 °C esipesu ja jatkossa 40 °C hienopesu. Rumpukuivausta ei suositella.
Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
Kutistuvuus: 5-10%

PaaPii / Tupsupipo Nuutti, turkoosi

17,90

Tuki tiimille: 3,68 €

Laadukas, Suomessa valmistettu iki-ihana PaaPiin trikoopipo.

  • Pipon koko on M (päänympärys 54-57), ja se sopii joustavuutensa ja kokonsa puolesta suurimmalle osalle kouluikäisistä (yli 6v) sekä aikuisille.

Varasto loppu

PaaPii Design Oy

Kaikki PaaPiin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Käytetyt materiaalit ovat vastuullisesti tuotettuja sekä ekologisia. Kiitos, että tuet suomalaista työtä!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää