Kuvittele hetki, kun hiuksesi ja ihosi tuntuvat ja näyttävät kuin järvivedellä pestyiltä…

Setti sis. Philips suihkusuodatin + Philips vaihtosuodatin suihkusuodattimeen

Unohda tavallinen suihku ja astu pehmeämpään maailmaan Philips suihkusuodattimen avulla. Tämä suodatin ei ainoastaan poista klooria, ruostetta ja epäpuhtauksia vedestäsi, vaan se muuttaa veden rakenteen pehmeämmäksi, tehden jokaisesta suihkusta hemmotteluhetken.

Kuvittele hetki, kun hiuksesi ja ihosi tuntuvat ja näyttävät kuin järvivedellä pestyiltä. Philips Suihkusuodatin tekee tästä mahdollista tarjoamalla sinulle vedensuodatuksen teholla 8 litraa minuutissa ja uskomattomalla suodatuskapasiteetilla 50 000 litraa. Se ei ole vain suodatin, se on hemmotteluhetki jokaisen suihkusi aikana.

  • Vedensuodatusteho 8 l/min
  • Vedensuodatuskapasiteetti 50 000 L (+ toiset 50 000 L vaihtosuodattimella!)

Raakapuoti / Philips suihkusuodatin, kromattu + vaihtosuodatin (ilmainen toimitus)

119,90

Tuki tiimille: 18,00 €

ILMAINEN TOIMITUS suoraan maahantuojalta!

Philips suihkusuodatin poistaa kloorin, ruosteen ja muita epäpuhtauksia ja rikkoo veden rakenteen pehmeämmäksi. Ihosi ja hiuksesi ovat kuin järvivedellä pestyt!

  • Setissä vedensuodatin + vaihtosuodatin.
  • Vedensuodatusteho 8 l/min
  • Vedensuodatuskapasiteetti 50 000 L (+ toiset 50 000 L vaihtosuodattimella!)

Raakapuoti

Raakapuoti on kumppanisi matkalla kohti terveempiä elämäntapoja. Oletpa sitten tavis, raakaruoan ystävä, fitness-tyyppi, elävän ravinnon puolestapuhuja, paleotyyppi, perheen pää, guru tai noviisi.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää