Nämä hauskat lasten neulesormikkaat sopivat erinomaisesti välikauteen kuten keväälle tai syksyyn. Toisissa sormikkaissa on söpö pesukarhuaiheinen printti, joka vetoaa jokaiseen pieneen luontoystävään! Toiset sormikkaat taas ovat hauskalla avaruusteemalla. Sormikkaat ovat ohutta, pehmeää ja joustavaa materiaalia. Nämä neulesormikkaat on helppo sujauttaa vaikka vuorettomien kurarukkasten alle lisälämpöä antamaan.

Ohuet neulesormikkaat ovat materiaaliltaan hengittävää ja ihanan pehmeää neulosta. Nämä sormikkaat sopivat mainiosti lämpimille välikausikeleille tai viileään kesään. Neulesormikkaat ovat mukavantuntuista ja joustavaa materiaalia, joten niillä on mukava ulkoilla ja touhuta!

  • ONE SIZE sopii noin 4-8-vuotiaille
  • Materiaali 100% polyesteri

HC Outwear®
HC Outwear®-tuotemerkki on suomalainen. Tuotteet suunnitellaan alusta loppuun Suomessa, testaus ja laatukontrolli on korkeaa tasoa. Vettähylkivissä tuotteissa ei käytetä ympäristölle haitallisia PFC-yhdisteitä. Emme myöskään käytä sadeasuissa terveydelle vahingollista PVC-muovia.

HC OUTWEAR / Lasten sormikkaat (4-8v), 2 parin setti

9,90

Tuki tiimille: 3,00 €

Nappaa tästä edullisesti 2 paria sormikkaita! Toisissa sormikkaissa on pesukarhuprintti ja toisissa hieno avaruusteema. Joustava materiaali on nopeasti kuivuvaa polyesteriä. Ohuet sormikkaat sopivat hienosti myös alushanskoiksi vaikka kurahanskojen alle.

Yksi koko sopii 4-8-vuotiaille.

Varasto loppu

HC OUTWEAR

HC OUTWEAR tuotesuunnittelu tapahtuu suomalaisten suunnittelijoiden toimesta yhteistyössä vaativan testiryhmän kanssa. Tuotekehityksen painopiste on materiaalien tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi tuotteen helppohoitoisuudessa ja käyttömukavuudessa.

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää