Kauniita pieniä värityskuvia, jotka sopivat myös askarteluun!

Tämä ladattava tuote toimitetaan toimituskuluitta!

A4-arkillinen kauniita pieniä kesäaiheisia värityskuvia, sopivat kivasti monenlaiseen askarteluun. 12 erilaista kuvaa, ja jokainen kuva toistuu arkilla kaksi kertaa. Yhteensä siis 24 kuvaa. Kuvien koko on n. 40 mm.

Voit ladata pdf-arkin omalle koneellesi heti kun olet maksanut tilauksen.

Näitä kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän arkin kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa. Somekuvia saat kalenterituunauspuuhista ja väritetyistä kuvista toki, ja mielellään, laittaa näytille. Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Sisältää alv 24 %.

Taiteilija Päivi Vesala / Tulostettava värityskuva-arkki Kesä

2,25

Tuki tiimille: 1,00 €

24 kesäistä pientä taiteilija Päivi Vesalan piirtämään värityskuvaa! Nämä sopivat hauskasti vaikkapa askarteluun.

  • Voit ladata tuotteen A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.
  • Kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti.
  • Ilmainen toimitus!

Päivi Vesala

Voimaannuttavia suomalaisen taitelijan Päivi Vesalan värityskuvia hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Täältä löydät paljon ihania tulostettavia väritysjuttuja niin aikuisille kuin lapsille. Ladattavat tuotteet toimitetaan aina ilman toimituskuluja!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää