Askartele ihana kirjainviiri ja väritä se lempiväreilläsi! Saat juhliin hauskaa ilmettä, kivaa puuhaa lasten synttärijuhliin ja vieraille mukaan annettavaksi.

Tämä ladattava tuote toimitetaan toimituskuluitta!

Yhdellä A4-arkilla on kaksi samaa kirjainta. Viirivärityskirja sisältää kaikki suomalaiset kirjaimet aasta ööhön.

Voit ladata pdf-kirjan heti kun olet maksanut tilauksen.

Viirivärityskirjan kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän kirjan kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa. Somekuvia saat värittämispuuhista ja väritetyistä kuvista toki, ja mielellään, laittaa näytille. Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Sisältää alv 10 %.

Taiteilija Päivi Vesala / Tulostettavat kirjainviirit

5,50

Tuki tiimille: 2,50 €

Askartele ihana kirjainviiri ja väritä se lempiväreilläsi! Saat juhliin hauskaa ilmettä, kivaa puuhaa lasten synttärijuhliin ja vieraille mukaan annettavaksi.

  • Voit ladata tuotteen A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.
  • Kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti.
  • Ilmainen toimitus!

Päivi Vesala

Voimaannuttavia suomalaisen taitelijan Päivi Vesalan värityskuvia hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Täältä löydät paljon ihania tulostettavia väritysjuttuja niin aikuisille kuin lapsille. Ladattavat tuotteet toimitetaan aina ilman toimituskuluja!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää