Ilahduta äitiä!

Tämä ladattava tuote toimitetaan toimituskuluitta!

Tulostettavassa värityskirjassa on 10 ihanaa värityskuvaa. Osassa värityskuvista on voimalauseita, jotka ovat kivoja vaikkapa huoneentauluina.

Voit ladata värityskirjan A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.

Värityskirjan kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti. Tiedostoa ei saa luovuttaa eteenpäin paitsi lahjaksi ostettaessa. Tämän kirjan kuvia ei saa myöskään julkaista, myydä eteenpäin tai käyttää markkinointimateriaaleissa. Somekuvia saat värittämispuuhista ja väritetyistä kuvista toki, ja mielellään, laittaa näytille. Käytä Instagramissa aihetunnistetta #värityskuvakauppa niin kuvasi mahdollisesti jaetaan @paivivesala_art -tilillä.

Sisältää alv 10 %.

Taiteilija Päivi Vesala / Tulostettava värityskirja Äidille

4,50

Tuki tiimille: 2,00 €

10 ihanaa taiteilija Päivi Vesalan piirtämää värityskuvaa äidille. Osassa värityskuvista on voimalauseita, jotka ovat kivoja vaikkapa huoneentauluina.

  • Voit ladata tuotteen A4-kokoisena pdf-tiedostona heti kun olet maksanut tilauksen.
  • Kuvia saat tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöösi rajattomasti.
  • Ilmainen toimitus!

Päivi Vesala

Voimaannuttavia suomalaisen taitelijan Päivi Vesalan värityskuvia hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Täältä löydät paljon ihania tulostettavia väritysjuttuja niin aikuisille kuin lapsille. Ladattavat tuotteet toimitetaan aina ilman toimituskuluja!

Hyvän Tekijä Yritys® -merkki kertoo vaikuttavasta ja arvopohjaisesta työstämme lasten ja nuorten hyväksi. Tutustu Hyvän Tekijä -yrityksiin!
Lue lisää