250 tehtävää, jotka sinun on ehdottomasti suoritettava parhaan ystäväsi kanssa!

Uskallatko haastaa kaverisi?

Kirja sisältää 250 hassua, hauskaa, ainutlaatuista ja välillä myös haudanvakavaa tehtävää, jotka sinun on ehdottomasti suoritettava parhaan ystäväsi kanssa. Olette sitten kulkeneet yhteistä polkua vasta viikon tai jo vuosikaudet, tämä kirja mullistaa ystävyytenne. Vannon sen!

Bucket list kaveruksille on oiva tapa haastaa ystäväsi ja ystävyyteenne. Keksikää toisillenne lempinimet, pelatkaa erä sulkapalloa keskellä kauppakeskusta, tehkää jekkuja ja arvostelkaa toistenne (ex)rakkaat. Siinä pari esimerkkiä listalta, joka tulee rikastuttamaan elämäänne ja vahvistamaan ystävyyttänne entisestään.

Otatteko haasteen vastaan?

250 tehtävän lisäksi kirjassa on myös paikka hulvattomille valokuvillenne ja lisäsivuja, joille voitte kirjoittaa oman bucket listinne.

Tämä on kirja, jota tulette vaalimaan koko elämänne. Elise de Rijckin ensimmäisestä kirjasta Bucket list (2015, suom. 2019) tuli pian bestseller, joka pitää yhä pintansa suosikkilistoilla. Koska kaksin kaikki on aina kaunihimpaa (paitsi vessassa käynti), hän kirjoitti myös tämän kirjan sekä vastaavan pariskunnille (2020).

WSOY / Bucket List kaveruksille – 250 asiaa, jotka haluatte tehdä yhdessä

14,90

Tuki tiimille: 6,00 €

Bucket list kaveruksille on oiva tapa haastaa ystäväsi. Keksikää toisillenne lempinimet, pelatkaa erä sulkapalloa keskellä kauppakeskusta, tehkää jekkuja ja arvostelkaa toistenne (ex)rakkaat. Siinä pari esimerkkiä listalta, joka tulee rikastuttamaan elämäänne ja vahvistamaan ystävyyttänne entisestään.

  • Iso 40% tuki tiimille!
  • Mahtava lahjaidea ystävälle!

Varastossa

WSOY

WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Vuonna 1878 perustettu WSOY tunnetaan monien suomalaisten klassikkokirjailijoiden kustantajana.
Lue lisää